3 izbový byt v novostavbe, Rezidencia Vinohrady Rulandská, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Rulandská
78 m²
4
4
3
holopriestor
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
205.600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

44076x zobrazená v zozname / 1380x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka 3 izbový byt v novostavbe projektu "Rezidencia Vinohrady Rulandská" na poslednom, najatraktívnejšom poschodí s veľkou (20 m2) terasou. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacím priestorom, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a dvoch nepriechodných izieb. Na priestrannú terasu, ktorá priam láka k relaxácii sa dá ísť z obývacieho priestoru, ale aj z jednej z izieb. Byt je preslnený s množstvom denného svetla, má skvelé dispozičné riešenie, prípravu pre exteriérové žalúzie a krásny výhľad na okolie.
K bytu je možnosť prikúpiť garáž za cenu 28.500EUR.
Obytná zóna Rulandská sa nachádza v mestskej časti Trenčín – Zlatovce, pozdĺž komunikácie Na Kamenci. Pokojná lokalita ponúka vysoký štandard bývania v blízkosti centra mesta a všestrannej občianskej vybavenosti v pešej dostupnosti. Výhľad na zeleň a historickú dominantu Trenčiansky hrad spolu s energetickou triedou A0 dodáva bývaniu známku vysokej kvality.

Dokončenie bytu do stavu holobytu je plánované na 04/2023.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne na ulici Rulandská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Rulandská v Trenčíne v cene 205.600,- € je o 3.183 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

205.600,- €
Cena nehnuteľnosti 72.500,- € 320.892,- €
124 m²
Celková rozloha 6 m² 236 m²
78 m²
Úžitková plocha 61 m² 222 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha124 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie4
Počet poschodí4
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2369 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny