NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT V TREC. TEPLEJ NA ULICI MAYEROVA S VÝMEROU 68 M

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
68 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
113.550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7770x zobrazená v zozname / 732x zobrazená detailne / 400x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 3-izbový byt v Trenčianskej Teplej v panelovom bytovom dome s výmerou 68 M2 na 4 poschodí z 5 na ulici Mayerovej s balkónom aj s pivnicou. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, z modernej kuchyne s kvalitnými zabudovanými spotrebičmi značky Bosch, obývacej izby so vstupom na balkón, spálne s rolldorom, detskej izby a kúpeľne s vaňou a s oddeleným wc s umývadlom. Byt prešiel v roku 2018 veľmi vkusnou rekonštrukciou - plastové okná, bezpečnostné vstupné dvere, elektroinštalácia, moderná kuchyňa vo vysokom lesku v tvare L, kvalitné interiérové dvere, laminátové podlahy. Byt disponuje klimatizáciou v obývačke, spálni aj v detskej izbe, ktorá je zároveň určená aj na vykurovanie. Energetický certifikát nebol predložený . Pre viac informácii ma kontaktujte na t. č. t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

113.550,- €
Cena nehnuteľnosti 72.500,- € 320.892,- €
68 m²
Rozloha pozemku 49 m² 86 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52674 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny