3 izbový útulný byt 64 m2, Šaľa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
64 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
109.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8141x zobrazená v zozname / 1033x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj krásny 3 izbový byt o rozlohe 64 m2, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018. Spálňa a kuchyňa sú orientované na severovýchod, obývacia izba a izba s loggiou sú orientované na juhozápad.
Byt sa nachádza na treťom poschodí zo štyroch v zateplenom tehlovom dome v centre.
Dispozícia bytu: chodba, WC, kúpeľňa, kuchyňa, spálňa, priechodná obývacia izba, izba s loggiou.
V byte sú vymenené elektrické rozvody, podlahy, obklady a sanita. Predchádzajúci majiteľ dal osadiť plastové okná. V roku 2021 boli vymenené vchodové dvere za bezpečnostné dvere značky Adlo a bola namontovaná klimatizácia, ktorá disponuje aj funkciou kúrenia.
Výhodou tejto nehnuteľnosti je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti, sa nachádza materská škola, základná škola, potraviny, obchody, banky, úrady, kaviarne, pešia zóna.
K bytu prislúcha aj malá pivnica na prízemí bytového domu. Byt sa predáva čiastočne zariadený po dohode s budúcim majiteľom.
Energetický certifikát "B". Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Šali

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 trojizbových bytov v Šali. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

109.980,- €
Cena nehnuteľnosti 83.999,- € 153.000,- €
64 m²
Rozloha pozemku 60 m² 73 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku64 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51866 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.