360° VP:: 1,5 izbový byt s balkónom BA II. P. Biskupice, Geologická

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom 1,5 izbový byt s balkónom o celkovej rozlohe 37 m2 v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, Geologická ulica. Byt sa nachádza na 2.poschodí 5-poschodového zatepleného bytového domu kolaudovaného v roku 2008. K bytu prislúcha aj kumbál na poschodí oproti bytu. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby s kuchynským kútom, balkóna a menšej spálne.

STAV BYTU:
V byte sa na podlahách nachádza plávajúca podlaha a dlažba. Okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. V kúpeľni nájdete sprchový kút, práčku a umývadlo. Vstupná chodba je vybavené vstavanou skriňou s posuvnými dverami. Táto poskytuje dostatok úložného priestoru. Kuchynská časť je zariadená kuchynskou linku so sporákom, elektrickou rúrou, chladničkou s mrazničkou, digestorom a mikrovlnou rúrou. V obývacej izbe nájdete rozťahovaciu sedaciu súpravu v tvare L, koberec, konferenčný stolík, stolík pod TV a samotný TV. Spacia časť je zariadená lôžkom ku ktorému je k dispozícií ešte jeden matrac na núdzové občasné prespatie v prípade potreby. Byt je k dispozícií ihneď pre 1 osobu poprípade pre max.2 (nefajčiarov) po dohode s majiteľkou bytu. Dieťa a domáce zviera domáca pani neakceptuje. V cene nájmu 440,- euro sú zahrnuté aj energie, nie však KTV a internet.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné vo výške 440,- euro + vratný depozit vo výške 440,- euro + provízia pre RK vo výške 400,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie.

Podobné realitné ponuky

2 izbový byt na prenájom v Bratislave - Podunajské Biskupice
Prenájom 550,- €
2 izbový byt na prenájom v Bratislave - Podunajské Biskupice

Ponúkame Vám na prenájom nezariadený 2 izb. byt mestskej časti Podunajské Biskupice.Parkovanie - verejné.Byt pozostáva z obývacej miestnosti, kuchyne, spálne, kúpeľne a wc.K bytu prislúcha aj pivnica...

2-izbový byt 49 m2 Bratislava - Podunajské BiskupiceD / Dudvážska
Prenájom 550,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2 izbový byt na prenájom v Bratislave - Podunajské Biskupice 550,- € 2-izbový byt 49 m2 Bratislava - Podunajské BiskupiceD
Dudvážska
prenájom