360° VP:: 1-izb.byt NOVOSTAVBA, BA II. Podunajské Biskupice, Kazanská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 1-izbový byt s BALKÓNOM o celkovej rozlohe 40 m2 v lokalite Bartislava II. Podunajské Biskupice, Kazanská ulica. Byt sa nachádza na 5. poschodí 7-poschodového zatepleného bytového domu s výťahom skolaudovaného v roku 2009. Byt je situovaný na juh, dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spoločnej kúpeľne s WC, samostatnej kuchyne so vstupom na BALKÓN a samostatnej nepriechodnej izby. Vstup do domu je na elektromagnetický čip, do bytu sa vchádza cez uzamykateľnú spoločnú chodbu monitorovanú kamerovým systémom, parkovanie je verejné.

STAV BYTU:
V byte sa na podlahách nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, v izbe nájdete vonkajšiu roletu, vstupné dvere sú bezpečnostné. Vo vstupnej chodbe nájdete vešiakovú stenu s botníkom, kúpeľňa je zariadená sprchovacím kútom, umývadlom s úložným priestorom, úplne novou práčkou a WC. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s plynovým sporákom a elektrickou rúrou, úplne novou chladničkou s mrazničkou a stolovanie pre dve osoby. Na balkóne nájdete záhradné sedenie pre dve osoby. Izba je zariadená rozťahovateľnou pohovkou a dvomi konferenčnými stolíkmi. Byt je k dispozícií ihned pre max. 1 osobu, nefajčiara bez domácich zvierat. KTV a internet je možné zapojiť na náklady nájomníka.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom 360,- euro + záloha za energie 50,- euro + vratný depozit 410,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, zastávka MHD sa nachádza neďaleko bytového domu.

/ 1 - IZBOVÝ BYT / BALKÓN / NOVOSTAVBA / TEHLA / BRATISLAVA II. PODUNAJSKÉ BISKUPICE / KAZANSKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava
Prenájom 450,- €/mes.
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median...

1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava 450,- €/mes. 1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská
prenájom