360° VP:: 3-izb. byt, LODŽIA, Bratislava II. Vrakuňa, Rajecká ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 3-izbový byt o celkovej rozlohe 73 m2 z toho 3 m2 lodžia v lokalite Bratislava II. Vrakuňa, Rajecká ulica. Byt sa nachádza na 4. poschodí 7-poschodového zatepleného bytového domu s novým výťahom. Vstupná brána je na elektromagnetický čip. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, samostatnej kuchyne a 3 samostatných nepriechodných izieb pričom z jednej z nich sa vstupuje na lodžiu. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, parkovanie je verejné.

STAV BYTU:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou pri ktorej bola vykonaná výmena starých drevených okien za nové plastové so žalúziami. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha, na lodžií nájdete dlažbu. Kúpeľňa a WC sú v pôvodnom stave. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou s plynovým sporákom, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou a chladničkou s mrazničkou. Samozrejmosťou je stolovanie pre 3 osoby. V dvoch menších izbách nájdete rozťahovacie pohovky s možnosťou roztiahnutia na dvojlôžko, komodu, skriňu a písací stôl. Vo väčšej izbe sa nachádza dvojlôžko s komodou, písacím stolíkom a skriňou. Byt je k dispozícií ihneď pre max. 3-4 osoby, domáce zviera po dohode s majiteľkou bytu. V cene nájmu sú zarátané poplatky za energie na 3 osoby, v prípade 4 osôb je cena 650,- euro. V cene nie sú zarátané poplatky za KTV a internet. Tie je možné napojiť na náklady nájomníka nakoľko v dome je nainštalovaná optika.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom vo výške 600,- euro / 3 osoby + vratný depozit 600,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom