360° VP:: 3-izbový byt s lodžiou, BA II. Vrakuňa, Estónska ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom 3-izbový byt so zasklenou lodžiou o celkovej rozlohe 75 m2 v lokalite Bratislava II. Vrakuňa, Estónska ulica. Byt sa nachádza na 5.poschodí 8-poschodového panelového bytového domu s výťahom. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, jeho obvodový plášť je zateplený, vstupná brána je na elektromagnetický čip. Na každom poschodí sa nachádzajú dva byty. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpelne, samostatného WC, samostatnej kuchyne, obývacej izby, dvoch nepriechodných izieb a lodžie na ktorú sa vstupuje z obývacej izby.

STAV BYTU:
Byt prešiel v minulosti rekonštrukciou a je čerstvo vymaľovaný. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, všetky pôvodné okná boli nahradené novými plastovými so žalúziami. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa, umývadlo a práčka. V priestrannej vstupnej chodbe nájdete vešiakovú stenu. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou s plynovým sporákom, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou, digestorom a chladničkou s mrazničkou. samozrejmosťou je sedenie pre 4 osoby. Obývacia izba je zariadená koženou sedacou súpravou z dvoch častí, konferenčným stolíkom a modernou nábytkovou zostavou s TV. Zvyšné dve nepriechodné izby sú zariadená každá dvomi pohovkami s nočným stolíkom a šatníkovou skriňou. Lodžia je zasklená a prístupná je z obývacej izby. Byt je k dispozícií ihneď pre 4 osoby bez domácich zvierat prípadne rodinu s deťmi. V cene nájmu 600,- euro sú zahrnuté aj energie s KTV, nie však internet. Ten je možné pripojiť na náklady nájomníka. PLATBY: Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné vo výške 600,- euro + vratný depozit vo výške 600,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 550,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, krásny výhľad do dvora plného zelene a skvelé podmienky na šport a prechádzky v prírode.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom