360° VP:: 4-izb. byt, v projekte Záhrady Devín, BA IV. Devín, Kamenná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj krásny 4-izbový byt na ulici Kamenná v rezidenčnom projekte Záhrady Devín v mestskej časti Bratislava IV. Devín. Byt sa nachádza na 1. poschodí v trojpodlažnej vile a má priamy vstup z obývacej izby na terasu a do záhrady. K bytu prináležia 2 vyhradené parkovacie státia pred domom a pivničná kobka.
Celková rozloha bytu je 110,48 m2 + predzáhradka s terasou 108 m2.

STAV BYTU:
NOVOSTAVBA, v ktorej boli použité nadštandardné materiály. Miestnosti v byte sú vzdušné, veľkoryso riešené. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou (22,83 m2 + 7,42 m2), 3 samostatné izby, 2 kúpeľne (jedna s vaňou a toaletou, druhá so sprchovým kútom, toaletou a práčkou), predsieň a chodba. Okná majú hliníkové rámy a vonkajšie automatické žalúzie, byt má samostatné podlahové vykurovanie a ohrev vody (plynový kotol Wolf), kuchynskú linku so vstavanými elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická a mikrovlnná rúra), 2 veľké roldory sú vo vstupnej chodbe, jeden na chodbe pri spálni. V byte je bezpečnostné zariadenie. V cene bytu sú všetky vstavané prvky, spotrebiče a sedacia súprava v obývacej izbe.

LOKALITA:
Devín je bratislavská mestská časť, ktorá poskytuje svojim obyvateľom dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, obchody, kultúrne zariadenia, reštaurácie), priame spojenie do centra mesta zabezpečuje MHD. V okolí je krásna príroda.

Podobné realitné ponuky