360° VP:: 5-izb. mezonet, KRB, TERASA, BA II. Nivy, Trenčianska

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 5-izbový klimatizovaný podkrovný mezonetový byt s terasou a lodžiou o celkovej rozlohe 140 m2. Byt sa nachádza na 4.poschodí v prístavbe podkrovia 4-poschodového tehlového bytového domu bez výťahu. Kolaudácia bytu prebehla v roku 2003. Byt pozostáva z dvoch podlaží pričom na nižšom sa nachádza priestranný otvorený priestor s kuchynskou, jedálenskou a obývacou časťou, dvoch nepriechodných izieb, priestrannej kúpelne, samostatného WC a lodžie o rozlohe cca 6 m2. Na vyššie podlažie sa prechádza točitými schodami do jednej priechodnej a jednej nepriechodnej izby. Výhodou je priestranná terasa o rozlohe 12 m2 zariadená záhradným sedením s grilom. Parkovanie je verejné.

STAV BYTU:
V byte sa na podlahách nachádza dlažba, plávajúca podlaha alebo drevená podlaha, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol s termostatom. Kuchynská časť je vykurovaná elektrickým podlahovým kúrením a je zariadená kuchynskou linkou s americkou chladničkou, umývačkou riadu, elektrickou rúrou a sklokeramickou varnou doskou. V jedálenskej časti nájdete stolovanie pre 6 osôb a krbové kachle. Obývacia izba je zariadená komodou pod TV. V spálni nájdete vstavanú skriňu s posuvnými dverami. Detská izba je nezariadená. Vrchné izby sú zariadené ako druhá spálňa a pracovňa. Byt je k dispozícií pre cca 5 osôb od 1.4.2018 alebo dohodou. Práčku je možné dodať po dohode s majiteľom bytu. KTV a internet je za doplatok 35,- euro / 1 mesiac.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné 900,- euro + záloha za energie 150,- euro + vrátny depozit 900,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške ½ mesačného nájmu 450 ,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Slnečný nadštandardný 5 izbový byt
Prenájom 1.700,- €/mes.
REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Slnečný nadštandardný 5 izbový byt

METROPOLITAN │Slnečný nadštandardný 5 izbový byt na PRENÁJOMpriestranný 5 izbový byt na prenájom v Bratislave pozostáva zo vstupnej haly, obývacej miestnosti s krbom, kuchyne vybavenej všetkými spotrebičmi (chladnička, mraznička...

5 a viac izbový byt 135 m2 Bratislava - Ružinov / Zvolenská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
REZERVOVANÉ METROPOLITAN │Slnečný nadštandardný 5 izbový byt 1.700,- €/mes. 5 a viac izbový byt 135 m2 Bratislava - Ružinov
Zvolenská
prenájom