360° VP:: 5-izbový dom so záhradou, Rusovce, Gerulatská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka s dostupnosťou ihneď na prenájom dvojpodlažný 5-izbový rodinný dom, nachádzajúci sa v mestskej časti Bratislava - Rusovce. 10 ročný dvojpodlažný dom poskytuje úžitkovú plochu 240 m2. Celková výmera pozemku je 677 m2. Za domom je záhrada s posedením, ohradené políčko na pestovanie a v zadnej časti pozemku je malá obytná prístavba pred dokončením, ktorú bude možné v budúcnosti tiež využiť na ubytovanie 1-2 osôb. Parkovanie vo dvore alebo pred dvorom.

Dispozícia:
Prízemie: hala, šatník s botníkom, priestranná obývačka s dvomi vstupmi – zo vstupnej haly a z relaxačného salónika, ktorý sa nachádza medzi kuchyňou a obývačkou s krbom. Z neho je východ na terasu a na dvor. WC s umývadlom a kúpeľňa so sprchovým kútom. Poschodie: 3 nezariadené spálne a kuchyňa bez linky, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, WC s umývadlom, technická miestnosť. Dom je vhodný pre rodiny, alebo aj pre sídlo firmy s možnosťou využitia poschodia pre bývanie zamestnancov. Majitelia si neprajú ubytovanie robotníkov zo stavieb, montážnych firiem a podobne.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom má 10 rokov, je vo veľmi dobrom stave. Je čiastočne zariadený nábytkom (ako na fotkách). Možné doplniť 1-2 postele. Zo spotrebičov sú k dispozícii práčka, sporák, vysávač (možné doplniť chladničku a umývačku riadu). Dve spálne majú vonkajšiu elektrickú roletu. Vstupná brána je elektrická na diaľkové ovládanie.

PLATBY:
Cena prenájmu je 1.500 eur + 160 eur energie na 4 osoby. Pre viacej osôb energie dohodou. Vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu. Provízia realitnej kancelárie je 850 eur.

LOKALITA:
Výborná lokalita. Dom je situovaný na začiatku obce, hneď vedľa areálu Gerulaty, v tichej ulici. 200 metrov od domu sa nachádza zastávka autobusu č. 90 a 91, ktoré zabezpečujú spojenie s Bratislavou. Do 6 minút pešo sa nachádza supermarket Kraj, Slovenská sporiteľňa a pošta.

/ PRENÁJOM / RUSOVCE / POSCHODOVÝ DOM / ZÁHRADA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ / 2 KÚPEĽNE / 2 x WC / DVOJGENERAČNÝ DOM /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky