3D prehliadka predaj 3 izbový byt s lódžiou, Pezinok, Obrancov mieru

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Obrancov mieru
71.63 m²
3
1
3
áno
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
169.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4437x zobrazená v zozname / 192x zobrazená detailne / 192x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 3-izbový byt s lódžiou v Pezinku. Byt sa nachádza v bytovom dome na 1. poschodí v 3 poschodovom bytovom dome, na ulici Obrancov mieru. Rozloha bytu je 69,2 m2. K bytu prislúcha lódžia s výmerou 4,3 m2 a pivnica s výmerou 15,49 m2.
Celková rozloha vrátane lódžie a pivnice je 88,19 m2. K bytu je možné dokúpiť samostatnú garáž vo dvore.

Bytový dom je čiastočne zrekonštruovaný, z prednej časti zateplený, vymenené vchodové dvere. Tento rok je naplánovaná ďalšia etapa obnovy, oprava lodžií a zateplanie domu smerom do dvora.

Dispozícia: Byt pozostáva z 3 miestností a príslušenstva. Zo vstupnej chodby (6,8 m2) sa vchádza do všetkých miestností okrem spálne a komory. Hneď pri vstupe sa nachádza vešiaková stena a kúpeľňa (3,8 m2) vybavená vaňou, rebríkovým radiátorom a umývadlom. Ďalej sa nachádza samostatná toaleta (0,87 m2). Po pravej strane chodby sa nachádza vstup do nepriechodnej izby orientovanej do ulice (13,7 m2). Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa (9,8 m2) a komora (3 m2). Kuchyňa aj komora sú orientované do dvora. Na konci chodby je vstup do obývacej izby (19,7 m2) s výstupom na presklenú lódžiu (4,3 m2). Z obývacej izby sa vchádza do spálne (11,6 m2), orientovanej do ulice.

Podlaha: Vo všetkých 3 miestnostiach z drevený parkiet, kúpeľni a samostatnej toalete je keramická dlažba, vo vstupnej chodbe a kuchyni sa nachádza leštená dlažba.

Okná sú v celom byte drevené. Byt sa predáva bez zariadenia.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite Pezinku s množstvom zelene. V blízkosti je parčík s oddychovou zónou, detské ihrisko. Vo dvore bytového domu je k dispozícii komunitná záhrada, ktorá sa aktuálne využíva na grilovanie, môže sa využívať aj na pestovanie vlastnej zeleniny, prípadne ovocia.

Občianska vybavenosť: Okolie bytového domu ponúka výbornú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza škôlka, základná škola, v dostupnosti cca 6 min. pešo sa ďalej nachádzajú športoviská rôzneho druhu ako sú: Mestský futbalový štadión, bedmintonová hala, squash centrum, tenisový klub, krytá plaváreň a iné. V pešej dostupnosti cca 2 km je dostihový a konský areál Rozalka s reštauráciou a rozlahlou lúkou.
V dostupnosti 12 min. pešo, 3 min. autom je obchodné centrum Molo, kde sa nachádzajú obchody, ako sú Lidl, Kaufland, Tesco, vedľa je McDonald.
Dostupnosť prímestskej hromadnej dopravy: 5 min. pešo (cca 350 m) je autobusová zastávka a 12 min. pešo (cca 1,1 km) je vlaková stanica. Dostupnosť do Bratislavy vlakom na Hlavnú stanicu cca 25 min., 14 min. rýchlikom), autobusom na BUS stanicu Nivy cca 45 min, autom cca 30 min.

Cena bytu: 169.990,-EUR



Cena garáže: 19.990,-EUR

Mesačný predpis na platby do správcovskej spoločnosti pre 3 osoby: 238,-EUR (na požiadanie k nahliadnutiu presný rozpis). Ostatné náklady, ako elektrina, plyn podľa vlastnej spotreby.

Kúpou tohto bytu získate bývanie v Pezinku, ktorý je dlhodobo vyhľadávanou lokalitou na bývanie najmä bmladými rodinami a to hlavne z dôvodu veľmi dobrej dopravnej dostupnosti do Bratislavy, ale aj z dôvodu blízkosti prekrásnej prírody Malých Karpát. Okrem spomínanej občianskej vybavenosti poskytuje Pezinok a blízke okolie mnoho príležitostí na voľnočasové aktivity, napríklad pre milovníkov cyklistiky, turistiky a v neposlednom rade fanúšikom dobrého vína.

Ak Vás táto mimoriadna ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. Nezabudnite si pozrieť 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.
Pri vyhotovení fotodokumentácie boli použité niektoré dekoračné prvky, ktoré nie sú súčasťou predaja.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, kontakt: , email:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha75.93 m²
Úžitková plocha71.63 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené

Vývoj ceny