3iz byt Gejzu Dusíka Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Gejzu Dusíka
64 m²
3
úplne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt
159.990,- € možná dohoda, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

16457x zobrazená v zozname / 929x zobrazená detailne / 429x zobrazená detailne tento mesiac

COMACCreality s.r.o. ponúkame na predaj 3 izbový byt o veľkosti 64 m2 + 4 m2 lódžia + 2 m2 pivnica na ul. Gejza Dusíka v Trnave. Byt sa nachádza v panelovom zateplenom bytovom dome. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálenským kútom, priestrannej obývačky, spálne / detskej izby, vymurovanej kúpeľne s WC a loggie. Byt je slnečný. V celom byte sú plastové okná so žalúziami. Byt je vystierkovaný, vymaľovaný. Vymenené interiérové dvere. Vchodové dvere sú bezpečnostné. V izbách sú plávajúce podlahy a v kúpeľni sú dlažby. Byt je čiastočne zariadený. V obývačke sa nachádza sedačka, zostava obýv. nábytku, TV. V kuchyni je kuchynská linka, el. sporák, el. rúra, chladnička s mrazničkou, granitový dres, jedálenská zostava. Z jedálne je východ na zasklennú loggiu. Kúpeľňa je vymurovaná s vaňou, umývadlom so skrinkou a batériami. Súčasťou kúpeľne je vstavané WC. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - Nová kuchynská linka, podlahy, nová kúpeľňa, interiérové dvere, stierky, maľovka, el.inštalácia, odpady, voda. Blízko sa nachádza škola, škôlka, obchody. Pekné prostredie - plno zelene. Dobré parkovanie. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trnave na ulici Gejzu Dusíka

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Gejzu Dusíka v Trnave v cene 159.990,- € je o 2.818 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 23 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR--5...

Pozícia realitnej ponuky

159.990,- €
Cena nehnuteľnosti 99.990,- € 355.000,- €
70 m²
Celková rozloha 50.12 m² 328 m²
64 m²
Úžitková plocha 50.12 m² 125 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha64 m²
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--5068 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.