4-izbový byt, Jelšová, predaj, Jelšová, Vyšné Opátske

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária ADVISORS Real Estate ponúka exkluzívne na predaj moderne zariadený 4-izbový byt v projekte PANORÁMA v Košiciach.
Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží viladomu s východo-južnou orientáciou a výhľadom na lesy. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, priestrannej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, dvojumývadlom, práčkou, veľkej obývačky prepojenej s jedálenskou časťou a kuchyňou, spálne a ďalších dvoch obytných izieb. Byt je zariadený moderným štýlom, pričom majitelia pri dokončovaní a zariaďovaní bytu kládli dôraz na kvalitu použitých materiálov. V predsieni a spálni sú vstavané skrine, izby sú zariadené nábytkom vyrobeným na mieru . Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi značky Electrolux, kde dominantným prvkom je dizajnový digestor značky Faber. V kúpeľni sú použité kvalitné obklady, termostatické batérie značky Hansgrohe. V byte sú moderné LED svietidlá s diaľkovým ovládaním. V obývačke je navyše aj klimatizácia. Interiérové dvere a jedálenský stôl sú z masívu. Súčasťou predaja je aj zariadenie bytu. Počas letných mesiacov si môžete vychutnať rannú kávu s nádherným panoramatickým výhľadom na okolité lesy na balkóne s výstupom z obývačky, pričom v spálni je druhý menší balkón. Obytná plocha bytu je 93,45 m2, celková plocha bytu vrátane balkónov je 102,23 m2. K bytu prináleží aj komora nachádzajúca sa pri vstupe do bytu. Budúci majitelia bytu budú môcť uložiť svoje veci aj v pivnici nachádzajúcej sa na prízemí viladomu o výmere 4,31 m2. Byt sa predáva aj s vonkajším parkovacím miestom.
Areál viladomov je oplotený, vstup do viladomou je na magnetický čip, pričom viladom je vybavený kamerovým systémom. Súčasťou areálu viladomov sú oddychové zóny a detské ihriská, kde sa Vaše deti môžu v bezpečí hrať.
V blízkosti viladomu je MHD zastávka, detská škôlka Panorámka, kaviareň. Za pár minút sa dostanete k nákupnému centru Shopbox, Lidl. Ďalšia občianska vybavenosť je v blízkom okolí (školy, poliklinika, čerpacie stanice, obchody, úrady a pod.)
Virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti si môžete pozrieť na nasledovnom linku: https://my.matterport.com/show/?m=VEyHFQ3oezk&help=1


V prípade, ak Vás táto ponuka zaujala radi Vám sprostredkujeme obhliadku nehnuteľnosti a poskytneme ďalšie doplňujúce informácie.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Vyšné Opátske