4 izbový byt, Štefaniková ulica, Námestovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

GRAVITAS ponúka na predaj štvorizbový mezonetový byt s nádherným výhľadom na Oravskú priehradu a Oravskú Maguru nachádzajúci sa v nadstavbe bytového domu, ktorá bola realizovaná v roku 2012. Celková plocha bytu je 131 m2. Úžitková plocha bytu je 105 m2. K bytu prislúcha balkón 1,58 m2 a pivnica 2,5 m2. Nachádza sa na 5 a 6 poschodí z 6 poschodového bytové domu. Byt je orientovaný na juhovýchodnú stranu. Bytový dom nemá výťah. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite mesta Námestovo na Štefánikovej ulici v tesnej blízkosti centra.

DISPOZÍCIA:
Byt tvorí poschodie a podkrovie. Poschodie pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby, samostatného WC, obývacej miestnosti, dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne, schodiska, komory a balkóna, na ktorý je prístup z obývacej izby. Podkrovie pozostáva z priestrannej podkrovnej izby, samostatného WC, chodby, schodiska a úložného priestoru.

Technický stav bytu:
Byt je vo výbornom technickom stave. Predáva sa čiastočne zariadený. V byte sú plastové okná, velux okná, murované jadro, laminátová podlaha, vstupné bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, obklady, dlažby, sanita. V byte je spoločné teplovodné kúrenie. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Možnosť parkovania priamo pred bytovým domom. Celkové náklady na byt vrátane elektriky sú 160 Eur/mesiac.

Bytový dom:
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: nová fasáda, strecha, plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere - elektrický vrátnik, nové stúpačky, spoločné časti sú vymaľované, nové omietky, nové dlažby.

Lokalita:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v úplnej blízkosti OC Klinec, LIDL, Centra. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: škola, škôlka, OD Klinec, obchody, cyklotrasa, detské ihrisko, potraviny, lekáreň. Len 3 min. pešo od centra.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Námestovo