4-izbový rodinný dom s pekným pozemkom, Horný Bar

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Horný Bar
Ulica.: Horný Bar
197 m²
800 m²
1
4
holopriestor
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
149.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5658x zobrazená v zozname / 305x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PS

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj ČIASTOČNE ZREKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM v lokalite Horný Bar v blízkosti centra obce. Je v stave HOLODOMU a nový majiteľ si ho tak môže dokončiť podľa svojich predstáv. Dom má jedno podlažie a sedlovú strechu s pochôdznou povalou. Celková plocha domu vrátane príslušenstva je 196,61 m2 (DOM 165,01 m2, DVE PRESTREŠENÉ TERASY 16,45 m2, PRÍSTREŠOK za domom 15,15 m2) a nachádza sa na PEKNOM a ROVINATOM 800 m2 trávnatom pozemku s ovocnými stromami. Na pozemku je aj samostatne stojaca technická stavba (cca 30 m2), ktorá slúži na uskladnenie náradia a stavebného materiálu. Dom je vzdialený cca 30 m od tichej bočnej ulice, takže jeho obyvateľov nevyrušuje žiadny hluk.
Interiér domu pozostáva zo ŠTYROCH IZIEB. PRIESTRANNÁ OBÝVACIA IZBA je prepojená s veľkou KUCHYŇOU z ktorej je vstup do komory a technickej miestnosti. Okrem spálne s priestorom pre veľký šatník dom disponuje kúpeľňou s prípravou na sprchový kút, samostatnou miestnosťou pre WC, rozľahlou predsieňou a dvomi menšími chodbami. Z ďalších dvoch izieb má jedna výmeru až 41,40 m2, čo z nej umožňuje spraviť v prípade záujmu nového majiteľa DVE SAMOSTATNÉ IZBY. V komore sa nachádzajú výsuvné schody vedúce na povalu.

Výhody:


❶ Priestranný rodinný dom 197 m2
❷ 4 izby (možnosť rozšírenia na 5 izieb)

❸ Tepelné vzduchové čerpadlo Viessmann


❹ Teplovodné podlahové kúrenie
❺ Vyvložkovaný komín - príprava na krb

❻ Pekný pozemok


❼ Centrum obce s občianskou vybavenosťou
❽ Ľahká dostupnosť do Šamorína, Dunajskej Stredy a Bratislavy

STAV DOMU:


Dom disponuje všetkými inžinierskými sieťami. Je v ňom zavedená elektrina, obecný vodovod a na pozemku je dovedený aj plyn. V súčasnosti prebieha pripájanie domov k novovybudovanej obecnej kanalizácii, čo prinesie ďalší komfort. Na pozemku sa nachádza aj vŕtaná STUDŇA na úžitkovú vodu s kompletnou technológiou. Pod zemou je umiestnená betónová nádrž (6 m3), ktorú je možné využiť na zadržiavanie dažďovej vody zo strechy a následne ju použiť na závlahu. V zadnej časti záhrady je osadená vodovodná prípojka, pripravená na záhradnú sprchu.
Plášť domu je z TEHLY a sú v ňom spravené NOVÉ ROZVODY elektriny, vody a odpadu. V celom dome boli urobené nové betónové základy s izoláciou a taktiež bola spravená aj hydroizolácia vonkajších základov. Špičkové vzduchové tepelné čerpadlo značky VIESSMANN umiestnené v technickej miestnosti má jednoduché ovládanie prostredníctvom mobilnej aplikácie. Čerpadlo zabezpečuje nízkoenergetickú prevádzku podlahového teplovodného kúrenia, ktoré je nainštalované v celom dome. V technickej miestnosti je aj veľký zásobník na teplú úžitkovú vodu. Strecha má vymenené rýny a novú strešnú krytinu, vysoko kvalitnej značky TERRAN. Plastové okná v dvoch izbách a v kuchyni sú z renomovaného nemeckého profilového systému PROFINE s 3-sklom a prispievajú tak k tepelnému pohodliu a úspore energie. Komín v obývacej izbe má osadenú nerezovú vložku a ochranný kryt a je tak pripravený na napojenie pre KRB.
Pre viac informácií o použitých materiáloch a technológiách, odporúčame navštíviť virtuálnu prehliadku domu. V nej sú doplňujúce informácie umiestnené v zelených bodoch, ktoré ešte lepšie priblížia všetky výnimočné prvky tejto nehnuteľnosti.

PRE LEPŠIU PREDSTAVU SÚ VO FOTOGRAFIÁCH UKÁŽKY VIRTUÁLNE ZARIADENÉHO DOMU.

V nižšie priloženom linku /ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača/ je interaktívna 3D prehliadka virtuálne zariadeného domu. Jeho spustenie trvá cca 20 sekúnd v závislosti od rýchlosti internetového pripojenia. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši.

https://floorplanner.com/360vr/


LOKALITA:


Rodinný dom sa nachádza v centre obce Horný Bar, ktorá ponúka VYNIKAJÚCU OBČIANSKU VYBAVENOSŤ. V obci je materská a základná škola, zdravotné stredisko, zubný lekár a pediater, veterinár, 2x potraviny, cukráreň, pošta, autobusová zastávka a taktiež aj miniservis áut a zberný dvor. Obecný úrad je vzdialený 2 minúty chôdzou. Cesta autom do Šamorína trvá 10 minút a do Dunajskej Stredy 15 minút. Vďaka novovybudovanej ceste D4/R7, ktorej napojenie je pri blízkej obci Holice, trvá cesta do Bratislavy len 25 minút. Priamo za obcou sa nachádza hokejová a tenisová hala ICE Cube a pekné jazero. Popri Dunaji vedie cyklotrasa až do Bratislavy, ktorú si môžu užiť na príjemné výlety jednotlivci ako aj rodiny s deťmi. Horný Bar tak poskytuje nielen domov, ale aj aktívny a pohodlný životný štýl v príjemnom prostredí.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný dom osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ HOLODOM / PREDAJ / HORNÝ BAR / 197 m2 / POZEMOK 800 m2 / PODLAHOVÉ KÚRENIE / VZDUCHOVÉ TEPELNÉ ČERPADLO / STUDŇA / CENTRUM OBCE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hornom Bare

Inzerovaný rodinný dom v Hornom Bare v cene 149.000,- € je o 240.363 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Hornom Bare. Rozloha je o 78 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hornom Bare.

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
800 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
197 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
197 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
197 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Zastavaná plocha197 m²
Celková rozloha197 m²
Úžitková plocha197 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Terasaáno - 2
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapo rekonštrukcii
Krbpredpríprava
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MS-41 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny