4 - izbový Vidiecky dom, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 4 - izbový Vidiecky dom v obci Szentistvánbaksa - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí vidiecky dom, nepodpivničený, postavený v 60 tych rokoch. Dom je v stave po rekonštrukcii v roku 2017. Ďalšou stavbou na pozemku je záhradný domček a altánok. Pozemok v tvare obdĺžnika je celý oplotený, prístup na pozemok z asfaltovej komunikácie. Parkovanie pred domom, alebo na dvore. Lokalita: V obci žije 280 obyvateľov, vzdialená 49 km od hraničného priechodu Milhosť s priamym výjazdom na diaľnicu do Košíc. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom pásme na rovinatom pozemku, voľná po dohode spravidla do dvoch týždňov. Predáva sa s kompletným zariadením.

Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk ID- 796
Plochy: Pozemok 990 m2, úžitková polcha 100 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - zmiešané - pálená tehla a nepálená tehla. STROPY - priznané drevené. PODLAHA: dlažba. STENY: omietky. OKNÁ: nové drevené s izolačným dvojsklom. DVERE : nové drevené s izolačným dvojsklom. STRECHA : sedlová, prikrytá pálenou škridlou na drevenom krove. VODA : obecný vodovod, studňa, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. KANALIZÁCIA: verejná. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA : vedená vzduchom. KÚRENIE : elektrické radiátory, alebo piecky na tuhé palivo v každej izbe.
Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície.
Popis miestností: 3x izba, kuchyňa, 1x jedáleň /spoločenská miestnosť/, kúpeľňa so WC, altánok s kupolovou pecou, na dvore drevený domček s možnosťou prespania a pre záhradné náradie, prístrešok na drevo.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa štandardné poplatky : kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi.
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.
Ďalšie informácie a termín obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: +
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Szikszó