PRENAJATÉ - AFY Real ponúka zariadený pneuservis na prenájom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AFY Real ponúka s poverením majiteľa na dlhodobý prenájom priestory pneuservisu, vhodné tiež na prevádzku autoservisu. Súčasťou je takmer nové, málo využívané vybavenie: zdvihák, vyzúvačka, vyvažovačka a kompresor. V prípade záujmu možnosť predaja vybavenia nájomcovi, a to aj na splátky.

Priestory pozostávajú jednak z dvoch prepojených garáží a ďalšej miestnosti, spolu o výmere 124 m2. Do uvedenej miestnosti je možné umiestniť kuchynku, sociálne zariadenie či ju využívať ako ďalšiu kanceláriu alebo skladové priestory. Do nájmu patrí tiež veľká kancelária prepojená s garážami a samostatne stojaca unimobunka s rozlohou 40 m2. V unimobunke je sociálne zariadenie, ale je možné využívať ju aj ako sklad. Na pozemku sa nachádza parkovisko pre 5 až 6 áut. Majiteľ je otvorený prípadnej rekonštrukcii či prestavbe priestorov, pričom o tieto náklady by mohlo byť znížené nájomné.

Priestory sú lokalizované v strednej časti Devínskej Novej Vsi s výbornou dostupnosťou MHD (3 minúty pešo), čo ocenia hlavne klienti. Stupava je vzdialená 11 minút autom, Záhorská Bystrica 13 minút a nákupné stredisko Bory Mall iba 8 minút.

Mesačné nájomné je 1500,- € (možnosť dohody) bez energii (cena za energie tiež dohodou podľa spôsobu využitia priestorov).

Fotografie a text sú autorským dielom All for you Real, s.r.o.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Bratislava - Devínska Nová Ves

Obchodný priestor na ul. Štefana Králika na prenájom
Prenájom Cena v RK
Obchodný priestor na ul. Štefana Králika na prenájom

Ulica Štefana Králika (DNV, BA IV.) – obchodný priestor s výkladmi po celej šírke na prízemí novostavby bytového domu (kolaudácia domu v roku 2002), priestor o výmere 888m2 +...

Obchodné priestory 941 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Štefana Králika
Prenájom Cena v RK
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Obchodný priestor na ul. Štefana Králika na prenájom Cena v RK Obchodné priestory 941 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Štefana Králika
prenájom