Apartim predá priestranný 4 izb byt v novostavbe v Dunajskej Lužnej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Orechová
121.37 m²
5
5
4
úplne prerobený
áno - 1
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
265.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

12537x zobrazená v zozname / 446x zobrazená detailne / 446x zobrazená detailne tento mesiac

Apartim sro predá slnečný, priestranný 4 izbový byt v novostavbe na Orechovej ulici v Dunajskej Lužnej. Stavba bola skolaudovaná v roku 2018

Byt má celkovú rozlohu 121,37 m2, z toho podlahová plocha bytu je 91,07 m2, terasa má 17,59 m2, zimná záhrada 10,29 m2 a pivnica má rozlohu 2,42 m2. Nachádza sa na piatom podlaží 5 podlažného polyfunkčného domu. K bytu patrí jedno parkovacie státie priamo pred vchodom do domu a je zarátané v celkovej cene bytu.

Byt má veľmi dobrú dispozíciu, je vzdušný, priestranný, slnečný, presvetlený z dvoch svetových strán - terasa, obývacia izba a hlavná spálňa zo západu a zimná záhrada a ďalšie dve spálne z východu. Má ideálne rozloženie miestností v priestore, je vhodný aj pre viacpočetnú rodinu. Je štýlovo zariadený.

Pozostáva zo vstupnej chodbičky, veľkej haly, priestrannej kúpeľne, samostatného WC, rozľahlej obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou, troch samostatných, nepriechodných spální, terasy a zimnej záhrady.

Kuchyňa je dostatočne veľká, kuchynská linka bola vyrobená na mieru a disponuje všetkými vstavanými zabudovanými spotrebičmi, v jedálenskej časti je veľký stôl so stoličkami, v obývacej časti sa nachádza rohová sedačka, kreslo a konferenčný stôl. Z obývačky je výstup na slnečnú terasu so sedením a veľmi príjemným výhľadom na okolitú scenériu. Druhé dve spálne sú prepojené so zimnou zasklenou záhradou. V dvoch izbách je rolldor. V kúpeľni je veľký sprchový kút s hydro-masážnym sprchovým setom, oddelený sklenenou stenou s posuvnými dverami, ktoré zabraňujú úniku vody mimo sprch. kútu, ďalej umývadlo, WC, bojler a práčka. Druhé WC je samostatné. Predáva sa aj s kompletným zariadením okrem obrazov a doplnkov.

Kúrenie v byte je elektrické, podlahové značky Raychem. Ohrev vody zabezpečuje vlastný elektrický bojler. Chladenie počas horúcich letných dní dodáva klimatizácia značky Mitsubishi. Internet + TV od Orange.

Mesačné náklady:


nájom - 110EUR/mes
elektrina - 73EUR/mes
internet+TV - 32EUR/mes

Dom sa nachádza vo výbornej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, priamo v dome je súkromná škôlka. V tesnej blízkosti nákupne centrum, škola, zdravotné stredisko, množstvo prevádzok, kaviarní a reštaurácií, čerpacia stanica a tiež možnosť športového vyžitia, kúsok od domu je futbalový štadión, cyklistická hrádza.....
Po otvorení obchvatu a Lužného mostu je bezproblémové dopravné spojenie do mesta ako aj na diaľnicu a obchvat.

Financovania je možné aj cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Ak Vás naša ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku:

Kontakt


Juraj Herceg
.

www.apartim.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dunajskej Lužnej na ulici Orechová

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Orechová v Dunajskej Lužnej v cene 265.000,- € je o 9.249 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

265.000,- €
Cena nehnuteľnosti 160.000,- € 390.000,- €
121.37 m²
Celková rozloha 80.24 m² 216 m²
121.37 m²
Úžitková plocha 80.24 m² 150 m²

Kontaktujte

Juraj Herceg

hovorím po slovensky I speak english
0903408.. zobraziť 0903 408 815

APARTIM, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

APARTIM, s.r.o.

Šípová 2/A, Bratislava 821 07

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha121.37 m²
Úžitková plocha121.37 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Terasaáno - 1
Výťaháno
Parkovanieáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-813966 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.