TUreality ponúka na predaj veľkometrážny 4 izbový byt v Dunajskej Lužn

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
120 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 4-izbový byt
190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5206x zobrazená v zozname / 499x zobrazená detailne / 382x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality ponúka na predaj 4-izbový byt na Brezovej ulici.

Byt prebehol čiastočnou rekonštrukciou - nový plynový kotol, plastové okná, plávajúca podlaha, bezpečnostné dvere. Byt je priestranný a slnečný.

Úžitková plocha bytu je 120 m². K bytu prislúcha veľká garáž - 18 m², parkovacie miesto a tiež pivnica 2,74 m². Byt má veľmi zaujímavú a praktickú dispozíciu, treba vidieť.

Dispozičné riešenie: vstupná hala, 2 izby, priestranná obývačka – 27 m², cez ktorú sa vchádza do izby s veľkou loggiou, cez túto izbu prejdete aj do jedálne s druhou veľkou loggiou s príjemným výhľadom na množstvo zelene, stromov a detské ihrisko, z ktorej sa dá vojsť do kuchyne, do kuchyne sa dá prejsť aj z chodby, na ktorej je kúpeľňa.

Bytový dom je zateplený, postavený z tehál a panelov. Vchod do bytovky disponuje novou vstupnou bránou na čip, novými zvončekmi a poštovými schránkami na bráne. Byt sa nachádza na 2. poschodí zo 4.

Bytovka sa nachádza v tichej uličke v obci Dunajská Lužná, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.
Dunajská Lužná je obec na Slovensku v okrese Senec, leží približne 15 km juhovýchodne od Bratislavy smerom na Dunajskú Stredu. Dunajská Lužná patrí do bližšieho okolia Bratislavy, keďže v nej bujnie stavebný ruch, naznačujúci zvyšujúci sa počet nových obyvateľov, prichádzajúcich sem buď z hlavného mesta alebo okolia.
Obec vznikla 1. januára 1974 z troch, pôvodne samostatných sídiel – Nových Košarísk, Jánošíkovej a Novej Lipnice.
Popri obci leží ochranná hrádza, vybudovaná na účely ochrany pred dunajskými vodami, ktorá začína v Bratislave a pokračuje smerom na vodnú nádrž Gabčíkovo. Neďaleko obce smerom na Senec, sa nachádza jazero Malá voda (jazero Nové Košariská I) a jazero Piesková jama (jazero Nové Košariská II), ktoré obe slúžia v lete ako kúpalisko.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.



Energetický certifikát nebol predložený.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , prípadne mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dunajskej Lužnej

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

190.000,- €
Cena nehnuteľnosti 160.000,- € 390.000,- €
120 m²
Rozloha pozemku 84 m² 120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku120 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52901 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny