Apartmánový rezort Nízke Tatry - Investičná príležitosť

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Bystrá
800 m²
3100 m²
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Chata
Cena v RK Na vyžiadanie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

98279x zobrazená v zozname / 9948x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

Zabehnutý a fungujúci apartmánový rezort sa nachádza na hranici Národného parku Nízke Tatry, v poslednej dedinke pod Chopkom, v Bystrej. Je situovaný v časti Bystrianskej doliny pri horskom potoku Bystrianka, ktorý vytvára neopakovateľný žblnkot a je obklopený hustými ihličnato-listnatými lesmi.

Komplex sa rozprestiera na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 3100m2. Ubytovacia časť je tvorená z dvoch samostatných domov. Nachádza v nich päť luxusných apartmánov s celkovou obytnou plochou takmer 800m2 a kapacitou 31 lôžok.

Apartmány č.1 až č.3 (3 izbové) majú výmeru 135 m2


Apartmán č. 4 (4 izbový) má výmeru 185 m2 a Apartmán č.5 (6 izbový) má výmeru 205 m2.

Každý apartmán má vlastný vchod a vlastnú saunu. Prízemné apartmány majú terasu s vírivkami. Každá obytná jednotka je niečím jedinečná. Je tu aj spoločná práčovňa a skladové priestory pre lyže a bicykle.

Na pekne udržiavanom oplotenom pozemku sa nachádza vyhrievaný bazén, osvetlený tenisový kurt so špeciálnym kobercovým povrchom, detské ihrisko s pieskoviskom, malá lezecká stena, dva altánky s grilom aj otvorené posedenie s ohniskom pri potoku. V prednej časti komplexu je monitorované parkovisko s priamym vstupom z verejnej komunikácie.

200m od Apartmánového komplexu sa nachádza Bystrianska jaskyňa so speleoterapiou.

2km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (kopeczabavy.sk).

4km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (tale.sk).

10km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk).

Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 100m od rezortu.

Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

CENA na vyžiadanie



Video prezentácia: youtu.be/nsaiu-RMAco

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Bystrej

Rozloha je o 643 metrov väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Bystrej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 chát v Bystrej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-07...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3100 m²
Celková rozloha3100 m²
Úžitková plocha800 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-079 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.