Apartmánový Rodinný dom, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 2 - generačný rodinný dom v obci vzdialenej 12 km od hraničného priechodu Milhosť - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom pozostávajúci z 3 apartmánov s dvoma samostatnými vstupmi do domu. Dom je v stave po kompletnej rekonštrukcii interiéru a exteriéru v roku 2023, nová predimenzovaná elektroinštalácia v celom dome. Predná časť domu je vhodná na dvojgeneračné bývanie. Súčasťou domu je prístavba v zadnej časti domu, v ktorej sa dá vytvoriť samostatný 2 - izbový byt s kuchyňou, kúpeľňou a samostatným WC. Za domom sa nachádza altánok s posedením pre väčšie množstvo ľudí a garáž. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovanou bránou z asfaltovej komunikácie, pozemok je celý oplotený. Lokalita: V obci žije 1950 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na mierne svahovitom teréne. Obec je vzdialená 12 km od hraničného priechodu Milhosť.Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície. Nehnuteľnosť je vybavená snímačmi pohybu - EZS, poplašným zariadením a internetom.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 878

Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.

Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase

Plochy: Pozemok 3700 m2, úžitková plocha 340 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň 60 cm. STROPY- betónové, drevené. PODLAHY - dlažby, plávajúca podlaha, parkety. OMIETKY - vonkajšia fasádna omietka, vnútorné stierky. OKNÁ - plastové. DVERE - exteriérové vchodové drevené, interiérové dvere drevené. STRECHA - valbová, prikrytá pálenou škridľou v kombinácii s plechom, na drevenom krove. ELEKTRICKÁ Prípojka- zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ prípojka - na pozemku. KANALIZÁCIA - obecná. KÚRENIE - 3 x klimatizačná jednotka. elektrická pec, elektrický radiátor. Alternatívne kúrenie elektrická pec, elektrický radiátor. VODA je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Na pozemku sa nachádza 5 kubíková nádrž na úžitkovú vodu z dažďových zvodov. Celkový stav nehnuteľnosti: dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície. Nehnuteľnosť je vybavená snímačmi pohybu - EZS, poplašným zariadením.
Prízemie vyvýšené : Prvý vstup do domu vonkajším Schodiskom, Chodba, Hala, 3 Izby, Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.
Druhý vstup do domu : chodba, 1 izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC.

Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia a obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Budova, Gönc