AstonReal: predaj pozemok o výmere 463m2 + útulný mobilný dom, Zálesie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Zálesie
463 m²
verejný vodovod
230V
septik
predaj - Pozemky - bývanie
55.000,- €
118,79 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3313x zobrazená v zozname / 440x zobrazená detailne / 440x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal:

Máte už dosť pracovného zhonu, vypätia a stresu? Zastavte sa a zhlboka sa nadýchnite... Máme pre vás úžasnú príležitosť nájsť pokoj a harmóniu uprostred prírody! Nechajte za sebou zhon mesta a začnite si užívať život v súlade s prírodou.
Ponúkame na predaj pozemok o rozlohe 463 m2 s útulným a vybaveným mobilným domom v obci Zálesie, okres Kežmarok, len kúsok od Pieninského národného parku. Tu môžete zažiť pravé spojenie s prírodou a nájsť pokoj pre vašu myseľ a dušu.
S úctou k vašim potrebám sme vytvorili útočisko od každodennej nervozity. Ponúkame vám pozemok o rozlohe 463 m2 obklopený nádhernou prírodou, tichom a pokojom.

Mobilný dom:


- srdcom tohto miesta je útulný mobilný dom o rozmeroch 8m x 3m. To nie je len dom, je to váš domov v divočine. Zateplená dvojitá podlaha s 15 cm minerálnou vlnou vám zabezpečí teplo aj v najchladnejších dňoch. Plávajúca podlaha a kvalitná krbová piecka vám dodajú komfort a útulnosť, ktorú si zaslúžite. A čo viac, ste pripojení k elektrine, vode a septiku, takže si môžete užívať všetky moderné výhody v duchu prírody. Prišli ste z náročnej túry unavení a zaprášení? Nebojte sa, vaše útočisko ponúka nielen útulné ubytovanie, ale aj osviežujúcu kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC. Po dni plnom dobrodružstva si tak môžete oddýchnuť a opláchnuť sa teplou vodou, aby ste boli pripravení na nové dobrodružstvá, ktoré vás čakajú.

Na tomto mieste sa spája turistika a oddych:


- prírodná krása okolitého Pieninského národného parku je doslova na dosah ruky. Stačí si vziať batoh, vyraziť na turistickú trasu a objavovať nádherné miesta, ktoré vás budú okúzľovať. Po návrate sa môžete ponoriť do pokoja vášho domova a nechať sa unášať šepotom lesa.
Nečakajte dlhšie a nechajte sa uniesť krásou prírody! Toto miesto ponúka nielen únik z civilizácie, ale aj domov plný lásky a pokoja, toto všetko môžete mať za cenu 55 000€.

Kontaktujte ma ešte dnes a začnite svoju cestu k novému životu v súlade s prírodou!

Kontakt: alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Zálesiom

Rozloha pozemku na bývanie 463 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Zálesiom.

Pozícia realitnej ponuky

55.000,- €
Cena nehnuteľnosti 12.345,- € 927.000,- €
463 m²
Rozloha pozemku 463 m² 7883 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku463 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaseptik
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28729 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.