Priestranný 2-izb. byt, Stará Ľubovňa, Okružná ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/ON

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na PRENÁJOM priestranný 2-izbový byt s LODŽIOU v lokalite Stará Ľubovňa, Okružná ulica, nachádzajúci sa na 2. poschodí v 5-poschodovom panelového bytového domu s novým výťahom, s celkovou výmerou podlahovej plochy 64,86 m2 (byt má výmeru 58 m2, pivnica má výmeru 6,86 m2). Ponúka vám priestrannú vstupnú chodbu, kuchyňu, obývaciu izbu, spálňu, kúpeľňu, WC a lodžiu. V suteréne bytového domu je navyše k dispozícii pivnica.

STAV BYTU:
Byt sa ponúka na prenájom nezariadený, v kuchyni je k dispozícii kuchynská linka a sporák. Bytový dom je zateplený so zrekonštruovanými spoločnými priestormi.
Byt je v súčasnosti VOĽNÝ IHNEĎ a je vhodný aj na dlhodobý podnájom.

Výhody:
❶ Výborná lokalita
❷ Krásny vnútroblok s parkom a detským ihriskom
❸ Byt je voľný ihneď

PLATBY:
Cena prenájmu vrátane energií je 390,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť nájomné za prvý mesiac a kauciu vo výške jednomesačného prenájmu (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a jednorázová provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice jednomesačného nájmu o výške 200,- EUR.

LOKALITA:
Tento byt sa nachádza výborne situovanej lokalite Západ, ktorá vám ponúka všetko, čo potrebujete pre každodenný život, v blízkosti obchodného centra DRUŽBA, TESCA , lekárne, zdravotného strediska, základnej školy, materskej školy a mnohých ďalších služieb. Pre milovníkov športu a aktívneho oddychu sa v okolí nachádza športové a relaxačné centrum, športová hala a zimný štadión. Okrem toho, tento byt sa nachádza v krásnom vnútrobloku s detským ihriskom, ktoré sú perfektné na trávenie voľného času. Nechýba tu nič, čo by vaše bývanie spravilo ešte príjemnejším a pohodlnejším.

NEVÁHAJTE A ZAVOLAJTE NÁM UŽ DNES! Tento byt ponúka kvalitné bývanie v príjemnej lokalite

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenajme túto nehnuteľnosť.

/ PRENÁJOM / 2-IZBOVÝ BYT / 64 m2 / LODŽIA / STARÁ ĽUBOVŇA / OKRUŽNÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

NA PRENÁJOM 2 IZBOVÝ BYT, LODŽIA, 58m2; Prenájom 550,- €/mes.
NA PRENÁJOM 2 IZBOVÝ BYT, LODŽIA, 58m2;

Ponúkame Vám na prenájom príjemný zrekonštruovaný 2 izbový byt s lodžiou, nachádzajúci sa na Okružnej ul. sídliska Západ.ZÁKLADNÉ INFO O BYTE:- nachádza sa na 3. poschodí;- orientácia Severovýchod...

2-izbový byt 58 m2 Stará Ľubovňa
2-izbový byt na prenájom v Starej Ľubovni Prenájom 430,- €/mes.
2-izbový byt na prenájom v Starej Ľubovni

Ponúkame na dlhodobý prenájom priestranný dvojizbový byt na Tatranskej ulici. Byt je kompletne zariadený, vrátane práčky, chladničky, mikrovlnej rúry, nábytku. Nachádza sa na druhom poschodí trojposchodového bytového domu. Byt má...

2-izbový byt 60 m2 Stará Ľubovňa / Tatranská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PRENÁJOM 2 IZBOVÝ BYT, LODŽIA, 58m2; 550,- €/mes. 2-izbový byt 58 m2 Stará Ľubovňa prenájom
2-izbový byt na prenájom v Starej Ľubovni 430,- €/mes. 2-izbový byt 60 m2 Stará Ľubovňa
Tatranská
prenájom