VEĽMI PRÍJEMNÝ SVETLÝ 1-izbový byt s LODŽIOU, Talinská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/FF

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj SVETLÝ 1-izbový byt s LODŽIOU v lokalite Košice IV. Nad jazerom na ulici Talinská. Tento výborne orientovaný byt na juhozápad má celkovú podlahovú plochu 38,8 m2 (byt 35 m2, lodžia 3,8 m2) a nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží v 8-poschodovom bytovom dome s VÝŤAHOM. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii (rekonštrukcia a zateplenie strechy), pekne a čisto udržiavaný snímaný kamerovým systémom má vstup na čip. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, izby (19 m2), samostatnej veľkej kuchyne (8,2 m2), kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a lodžie. K bytu prináleží laťková PIVNICA v suteréne, skrinky na chodbe prislúchajúce každému bytu osobitne a spoločné priestory na uschovanie bicyklov/kočiarov.

Výhody:
❶ Veľmi dobrý udržiavaný a čistý pôvodný stav
❷ Vymenené stupačky
❸ Lodžia s nerušeným výhľadom
❹ Možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv
❺ Tichá zelená lokalita
❻ Výborné spojenie MHD vrátane električky
❼ Byt je kúpou voľný

STAV BYTU:
V byte boli vymenené stupačky a plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, na strope v izbe a kuchyni je úplné nová maľovka. Inak je byt vo VEĽMI DOBROM UDRŽIAVANOM PÔVODNOM STAVE, takže REKONŠTRUKCIA JE VOĽBOU NIE NUTNOSŤOU, čo je VÝHODOU ak CHCETE INVESTIČNÚ NEHNUTEĽNOSŤ. Aj napriek tomu, že je byt 1-izbový je veľmi priestranný a v budúcnosti je možné ho zmenou dispozície prerobiť na 1,5-izbový byt. Výhodou je okrem LODŽIE aj orientácia bytu, ktorá zabezpečuje dostatok svetla a tepla a tiež pekný nerušený výhľad.
Zariadenie, či vypratanie bytu dohodou.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v príjemnom a tichom prostredí odizolovaný od rušnej cesty stenou. Za bytovým domom je workoutové ihrisko s dostatkom zelených plôch a lavičiek na oddych. Autobusová zastávka Golianova (bus č. 28 a 52) je priamo pred bytovým domom. Občiansku vybavenosť poskytuje obchodné centrum VAŽEC (banky, pekáreň, potraviny FRESH, mäsiareň Vijofel, drogéria Teta) a kultúrne centrum Výmenník, ktoré sú v pešej dostupnosti cca 5min. Hneď vedľa je autobusová zastávka a zastávka električiek č. 3,7, 9, R2. V okolí však nájdete aj základnú školu, materskú školu, parky a ihriská, či pizzérie a reštaurácie. Do centra mesta sa dostanete pohodlne MHD alebo autom do 15min.

/ PREDAJ / PÔVODNÝ STAV / 1-IZBOVÝ BYT / LODŽIA / PIVNICA / KOŠICE / NAD JAZEROM / KRÁSNA / VAŽECKÁ / TALINSKÁ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom
Predaj 79.900,- €
PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom

REZERVOVANÉ KORIJKOV & AGENTS Vám exkluzívne ponúka na predaj praktický 1 izbový byt na Čingovskej ulici - Nad Jazerom. Byt sa nachádza v centre sídliska Nad Jazerom. V bezprostrednom okolí...

1-izbový byt 27 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom / Čingovská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ, Rekonštruovaný 1 izb. byt, Čingovská ulica - Nad Jazerom 79.900,- € 1-izbový byt 27 m2 Košice - mestská časť Nad jazerom
Čingovská
predaj