BABONY TRE I Slnečný trojizbový byt s výhľadom priamo nad hradom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Mudroňova
70 m²
1
1
3
áno - 1
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
900,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

15946x zobrazená v zozname / 756x zobrazená detailne / 356x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom ponúkame priestranný a nadštandardný trojizbový byt v centre Bratislavy na hradnom kopci, adresa Mudroňová 11B. V byte je kladený dôraz na kvalitné materiály a vysoký štandard. Rozloha terasy ( 16m2) a výhľad na Rakúsko a Dunaj uspokojí aj toho najnáročnejšieho klienta.

BYT:

Trojizbový byt s kvalitným interiérom disponuje spodnou vstupnou chodbou, oddelenou od zvyšku bytu schodami. Následne sa byt prakticky rozdeluje na hlavnú obývaciu izbu a výstupom na spomínanu terasu, plne zariadenú kuchyňu + zvyšné dve izby, ktoré su od seba oddelené.

LOKALITA:



Lokalita je známa výbornou občianskou vybavenosťou - zeleň/ parky, kúpalisko, škôlky, školy, súkromé školy. V rámci lokality je potrebné spomenúť dominantu mesta Bratislavy a to Bratislavský hrad a jeho hradnú záhradu s kaviarničkou/ reštauráciou a detským ihriskom. Nákupné centrum Aupark je na skok na druhej strane Dunaja. Pre motoristov sa v blízkosti nachádzajú čerpacia stanica OMW.

CENA:



Cena: 900,00 Eur mesačne ( konečná cena, zahŕňa cely proces a servis) + energie 150 Eur mesačne.

Výmera: 86 m² (interiér 70 m² + 16 m²exterier)




Na vyžiadanie klienta zašleme videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaiging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Mudroňova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Mudroňova v Bratislave - Staré Mesto v cene 900,- € je o 306 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 37 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

900,- €
Cena nehnuteľnosti 600,- € 3.200,- €
86 m²
Celková rozloha 67 m² 191 m²
70 m²
Úžitková plocha 70 m² 164.52 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha86 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno - 1
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-803051 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.