Babony TRE | Na predaj 3 izbový byt v Stupave, ulica Hlavná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Stupava
Ulica.: Hlavná
65 m²
8
1
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
163.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

39110x zobrazená v zozname / 1811x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE Vám ponúka na predaj 3 izbový byt (65m2) + loggia a pivničná kobka. Bytový dom sa nachádza vo veľmi atraktívnej lokalite Stupavy na ul. Ružová.

BYT:
Byt sa nachádza na 1. poschodí 8 poschodového domu. Po vstupe do bytu nájdeme chodbu, z ktorej sa po ľavej strane nachádza izba, z prava samostatná kúpeľňa a samostatná toaleta. Z chodby sa vchádza do priechodnej obývačky, následne do kuchyne a druhej izby. Z obývačky je vstup na loggiu.
Byt je priestranný s dobrou dispozíciou a orientáciou. Má veľkú kuchyňu pri obývačke, čo Vám prinesie príjemné varenie v kruhu rodiny.

VYBAVENIE BYTU:


Bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, laminátová podlaha, nové ističe, voda a stupačky. Byt sa predáva zariadený, ako je uvedené vo fotodokumentácii, prípadne po dohode aj bez zariadenia.

LOKALITA:


Lokalita je veľmi príjemná a disponuje nadštandardnou občianskou vybavenosťou, čo ocenia aj rodiny s deťmi. Kúsok od domu sú pravidelné sobotňajšie Stupavské trhy a kultúrny dom, zdravotné stredisko.
Stupava je známa aj Zámockým parkom s jazerom pri Pálffyho kaštieli, taktiež rybníky s krásnou okolitou prírodou.

Stupava ponúka svojim obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť a komfort bývania v pokojnej obci obkolesenej krásnou prírodou, a pritom blízko hlavného mesta a obchodného centra Bory Mall.
Má výborné spojenie s Bratislavou cez napojenie na diaľničný obchvat D2, priamo prepojený s diaľnicou D1, vynikajúce napojenie do centra Bratislavy. Priamo pri bytovom dome nájdete škôlky a ZŠ.

CENA: 163.000EUR


(konečná cena zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme právny servis, hypotekárny úver a zabezpečíme celý proces predaja a prepisu nehnuteľnosti.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Stupave na ulici Hlavná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Stupave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Pozícia realitnej ponuky

163.000,- €
Cena nehnuteľnosti 124.990,- € 299.000,- €
65 m²
Celková rozloha 64 m² 163 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-767293 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.