Predané! - Predaj 3-izbový byt, Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
1
3
predaj - 3-izbový byt
145.000,- € dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

36071x zobrazená v zozname / 1783x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

3RP Reality exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt v Malackách.

Byt sa nachádza v centre mesta na 1. poschodí bytového domu bez výťahu. Celková úžitková výmera bytu je 71 m2. K bytu prislúcha veľká pivnica o výmere 15 m2.
Dispozične pozostáva byt z troch obytných izieb, z toho dve sú samostatné-nepriechodné, vstupná chodba so vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a kuchyňa. V kuchyni ostáva kuchynská linka, ktorej súčasťou sú spotrebiče ako kombinovaný sporák a digestor.
Byt má vlastný kotol Protherm Tiger, ktorým je zabezpečené kúrenie a ohrev teplej vody. Kúrenie je radiátormi s termohlavicami. V byte sú všetky IS ako voda, plyn, elektrina, ako aj internetové pripojenie a káblová televízia.
Byt má dva balkóny, ktoré ponúkajú ďalší priestor na využitie. Na jeden sa vstupuje zo spálne a druhý je pozdĺž celej kuchyne a obývacej izby s krásnou dĺžkou 7metrov. Oba sú po bokoch zasklenené a uzatvorené vonkajšími roletami.
Byt je v osobnom vlastníctve, udržiavaný, priestranný, slnečný a prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ako vlastné kúrenie, medené rozvody ohrevu, plastové okná, žalúzie, 1x plastové balkónové dvere, laminátové podlahy.
Bytový dom má vyvýšené prízemie a jedno poschodie . Je udržiavaný, má plastové vchodové dvere i okná. Zo severnej strany je bytový dom z vonkajšej strany zateplený. Na vyvýšenom prízemí sú kancelárie a na prvom poschodí sú dve bytové jednotky čo zabezpečuje veľké súkromie. Parkovanie je priamo pred bytovým domom.
Mesto Malacky ako okresné mesto ponúka plnú občiansku vybavenosť, dopravnú dostupnosť a pracovné príležitosti v blízkom okolí.
Byt je kúpou okamžite voľný. Pôvodný nábytok je možné po dohode ponechať.

Cena : 145 000€


Miroslav Štvrtecký, tel.č.

Pri financovaní hypotekárnym úverom vám poskytneme bezplatné poradenstvo a dlhoročné skúsenosti s finančným sprostredkovaním.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Malackách

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Malackách. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-20...

Podrobné informácie

Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Káblová televíziaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-202112 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny