NA PREDAJ pekný 3-izbový byt s balkónom v obci Zohor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Zohor
86.68 m²
3
3
3
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
165.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

48845x zobrazená v zozname / 2168x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pekný 3-izbový byt v centre obce Zohor. Byt je situovaný na treťom poschodí trojposchodového bytového domu bez výťahu, ktorý bol postavený pred 20 rokmi.

Celková výmera bytu je 86,68 m2, z toho podlahová plocha bytu predstavuje 80,28 m2 a balkón má výmeru 6,4 m2. K bytu prináleží pivničná kobka situovaná na prízemí bytového domu o výmere 1,26 m2. Veľkou výhodou ponúkaného bytu je jeho vlastné vykurovanie, ktoré je zabezpečené vlastným plynovým kotlom a radiátormi v každej miestnosti. Orientácia bytu je východ – západ, čo zabezpečuje jeho výborné vetranie.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná hala, z ktorej sa vchádza do obývačky, spálne, druhej spálne, kuchyne a do priestrannej kúpeľne s vaňou, keramickým umývadlom, toaletou, práčkou a sprchovým kútom. Z kuchyne sa vychádza na balkón, ktorý má veľmi pekný výhľad. Orientovaný je na východ. Spálňa a obývačka sú orientované na západnú svetovú stranu.

Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou vyhotovenou na mieru so spotrebičmi: plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, nerezový drez s batériou, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Podlahy v byte sú plávajúce, vo vstupnej predsieni, v kúpeľni a na balkóne je položená keramická dlažba.

Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia, plyn, internet.

Byt sa nachádza v centre obce Zohor. V blízkosti je pekáreň, mäsiar, rôzne obchody, škola, škôlka, kultúrny dom, lekár, lekáreň, pošta, reštaurácie a veľmi pekný multifunkčný športový areál s umelou ľadovou plochou, tenisové kurty s krytou halou. Obec Zohor sa vyznačuje dobrou dostupnosťou do hlavného mesta – nájazd na diaľnicu D2 je vo vzdialenosti 3 km (15 min. BA Bory). K dispozícii je aj autobusové a železničné spojenie. Obec sa nachádza v blízkosti hraničného prechodu Záhorská Ves – Angern.

Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát.

Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám.

Cena 3-izbového bytu je 165.000.- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:

S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.

Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.eclipsereal.sk

Realitná kancelária Eclipsereal s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska – www.zrks.sk

V prípade našej spolupráce:



- neplatíte poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti,
- hradíme: právny servis – spracovanie rezervačnej zmluvy, kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra, poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách a základný správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- bezpečný prevod finančných prostriedkov (notárska úschova alebo banková vinkulácia),
- bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru,
- zabezpečíme znalca, v prípade potreby geodeta, služby interiérového a exteriérového architekta,
- prepis dodávateľov energií z pôvodného majiteľa nehnuteľnosti na nového majiteľa nehnuteľnosti,
- posudzovanie nehnuteľnosti pre dedičské konanie,
- v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme, vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Zohori

Inzerovaný 3 izbový byt v Zohori v cene 165.000,- € je o 7.063 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Zohori. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Zohori.

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 124.990,- € 299.000,- €
86.68 m²
Úžitková plocha 59.1 m² 163 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha86.68 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DR-384 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny