Babony TRE | POZEMOK s PROJEKTOM na BYTOVÝ DOM, BRATISLAVA, RAČA ÚŽINY

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Úžiny
2036 m²
predaj - Pozemky - bývanie
1.221.600,- €
600,- €/m2 +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

16986x zobrazená v zozname / 1996x zobrazená detailne / 462x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE | Vám v zastúpeni majiteľa ponúka na predaj pozemky s projektom na výstavbu Bytového domu pod názvom BYTOVÝ DOM - BRATISLAVA - RAČA - ÚŽINY.

Výmera celkovej rozlohy pozemkov je 2036 m².



Predajná plocha bytových jednotiek je 1470 m² + parkovacie státia.

Bytový dom je navrhnutý so 6 nadzemnými podlažiami a vertikálnym komunikačným jadrom s výťahom. Na 1.NP sú navrhnuté vstupné priestory, pivničné kobky, technická miestnosť a sklad. 2.až 6. NP sú určené na bývanie a obsahujú bytové jednotky a to po 3 byty v troch veľkostných kategóriach a to 2-izbový, 3- izbový, 4-izbový, ktoré sú spojené spoločnou chodbou. Dokopy je možné vystavať až 15 bytových jednotiek. Objekt má až 6 nadzemných podlaží bez podpivničnenia a 1.NP je určené aj pre parkovanie.

LOKALITA


Navrhovaný bytový dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej a peknej lokalite v Bratislave - konkrétne v mestskej časti Rača - Úžiny. V blízskosti je komplatná občianska vybavenosť, zastávky MHD a čo je veľké plus, len pár krokov od prírody a možnostiach športového vyžitia.

CENA - 600 Eur/m² + DPH


(konečná cena, zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme právny servis, hypotekárny úver a zabezpečíme celý proces predaja a prepisu nehnuteľnosti.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Bratislave - Rača na ulici Úžiny

Rozloha pozemku na bývanie 2036 m2 je o 1018 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Bratislave - Rača.

Pozícia realitnej ponuky

1.221.600,- €
Cena nehnuteľnosti 140,- € 600,- €
2036 m²
Rozloha pozemku 2036 m² 3656 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2036 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-782976 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny