REZERVOVANÉ Pozemok s panoramatickým výhľadom, Bratislava-Rača

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Stupavská
600 m²
studňa
nie
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
269.900,- €
449,83 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

36641x zobrazená v zozname / 5443x zobrazená detailne / 399x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária OCCAM New Home ponúka exkluzívne na predaj pozemok vo vyhľadávanej lokalite Rača v Bratislave na Stupavskej ulici na výstavbu rodinného domu.

POZEMOK: plocha pozemku je 600 m2. Elektrická prípojka je priamo na pozemku. Vedie k nemu spevnená príjazdová komunikácia. Pozemok je mierne vo svahu a ponúka panoramatický výhľad na Bratislavu. V cene je aj kompletná projektová dokumentácia na výstavbu domu a všetky dokumenty potrebné pre udelenie stavebného povolenia.

LOKALITA: Pozemok je situovaný v zástavbe domov v krásnom prostredí Rače a v bezprostrednej blízkosti lesa, ale zároveň v pešej dostupnosti (15 min) od centra Rače s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie, lekáreň, pošta, MHD, letné kúpalisko, amfiteáter. Mestská časť Rača ponúka široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia a je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko sa nachádzame na úpätí Malých Karpát.

V bezprostrednej blízkosti pozemku sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Lokalita ponúka dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 3 ) aj autobusov ( č. 56, 65).

CENA: 269.900EUR



Pre viac informácií prosím kontaktujte:

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Tel: +

Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Bratislave - Rača na ulici Stupavská

Rozloha pozemku na bývanie 600 m2 je o 405 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Bratislave - Rača.

Pozícia realitnej ponuky

269.900,- €
Cena nehnuteľnosti 140.000,- € 385.000,- €
600 m²
Rozloha pozemku 546 m² 1589 m²

Kontaktujte

JUDr. Veronika Pfundtnerová

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--16 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny