BA/Devínska Nová Ves-Prenájom 2i bytu s lódžiou vo výbornej lokalite

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na dlhodobý prenájom zariadený 2 izbový byt so samostatnou kuchyňou na ulici Milana Marečka vo vyhľadávanej časti v Devínskej Novej Vsi s plnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do mesta či už autom alebo autobusom. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom bytovom dome (zateplenie, strecha, fasáda, vchod) a je situovaný na 5. poschodí z 8smich. Na poschodí sa nachádzajú iba 4 byty čo zaručuje súkromie.

Samotný byt prešiel staršou rekonštrukciou, kedy bola zmenená dispozícia zrušením chodby čo zväčšilo obývaciu izbu a vytvorilo priestor na veľký rolldor pozdĺž celej steny s množstvom úložného priestoru. Taktiež boli vymenené podlahy (v obývačke vinyl a v spálni laminátová podlaha), vymenená kuchynská linka, zasklila sa lódžia a dispozičnou zmenou prešla aj kúpeľňa, ktorá bola zlúčená s WC, dobudovaný bol sprchový kút a vymenené boli komplet obklady a sanita.

Byt o výmere 48,5 m2 disponuje :
- vstupnou chodbou s vešiakom na bundy a botníkom
- priestrannou obývacou izbou zariadenou starším nábytkom, v ktorej sa nachádza novšia sedačka, konferečný stolík, jedálenský stôl so 4 stoličkami, veľký rolldor, skrinkové zostavy, skriňa a stolík pod televízor s TV
- samostatnou kuchyňou s plne vybavenou kuchynskou linkou: elektrický sporák so sklokeramickou varnou doskou, digestor, drez, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, hriankovač, riady a príbory.
- oddelenou spálňou zariadenou s manželskou posteľou bez matracou, kreslom, stojacou lampou a skrinkou
- kúpeľňou so sprchovým kútom, umývadlom, WC, kupeľňovou skrinkou a práčkou
- bezpečnostnými dverami

Z kuchyne sa vychádza na zasklenenú lódžiu,ktorá zväčšuje priestor bytu o výmeru 4m2.

K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 1,5m2, ktorú je po dohode s majiteľom možné využívať. V byte sa nachádza aj vybavenie ako vysávač, žehliaca doska, susič na prádlo, žehlička a pod.

Byt sa prenajíma takmer kompletne zariadený a je k dispozícii ihneď na bývanie.Bývanie je výborným riešením pre jednotlivca, prípadne pracujúci pár.

CENA
Cena mesačného nájmu vrátane internetu a TV programov (základný balík) od spoločnosti Swan je vo výške 455€ + 145 € je cena energii. Pri 2 osobách sú energie 165 €.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jednomesačného nájmu s energiami, ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy a provízia vo výške 450 €(možnosť rozdelenia do 2 mesiacov).

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : .

PARKOVANIE
Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom, keďže sa tu nachádza bezplatné vonkajšie parkovisko.

LOKALITA
Byt sa nachádza v pokojnej, tichej lokalite, ktorá poskytuje plnú občiansku vybavenosť, s výbornou infraštruktúrou a rýchlou dostupnosťou do potravín (Kraj, Lidl,Tesco), v tesnej blízkosti sa nachádza množstvo obchodov, lekárne, bowling, fitnes centrum, banky, reštaurácie, kaviarne, zástavky MHD, školy, škôlky, detské ihriská, kaderníctvo, a podobne. Dobrá dostupnosť do Borry Mall, Kauflandu, Metra, Mobelixu, Obi či iných obchodov.

Podobné realitné ponuky