BA/STARÉ MESTO - Zariadená garsónka po rekonštrukcii na Obchodnej ul.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Obchodná
16 m²
7
prízemie
1
úplne prerobený
nie
nie
nie
predaj - Garsónka
99.000,- € kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10066x zobrazená v zozname / 581x zobrazená detailne / 581x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte svoje prvé bývanie do ktorého už nie je treba investovať? Chceli by ste byť na dobrej adrese v blízkosti služieb ale nechceli by ste mať hluk? Predstavujeme vám ideálne riešenie. Táto plne zrekonštruovaná garsónka je na predaj kompletne vkusne zariadená a pripravená na bývanie alebo vďaka unikátnej polohe na Obchodnej ulici v Starom meste ako ideálna investícia na prenajímanie - booking, airbnb.

DISPOZÍCIA:


Apartmán o výmere 16m2 sa nachádza na prízemí bytového domu v tichom uzavretom vnútrobloku, vstup do bytu je cez vstupnú bránu a chodbu s uzamykateľnými dverami. Pred bytom je ešte miesto na osadenie exterierového sedenia.
Byt dispozične pozostáva z
- vstupnej chodby so šatníkovou zostavou,
- plne vybavenej kuchyne s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (varná doska, digestor, mikrovlnka, chladnička, umývačka riadu, práčka)
- obývacej časti, kde sa nachádza rozkladacia sedacia súprava s matracom(180x200), konferečný stolík a stôl so stoličkami.
Byt je dobre prevetrateľný nakoľko má okná po oboch stranách. Kúpeľna, ktorá takisto prešla rekonštrukciou má vlastné okno a nachádza sa tu sprchový kút, umývadlo a WC. Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom radiátorov, ktoré sa dajú ovládať aj na diaľku a v celom byte je inteligetné osvetlenie.

Byt je na LV zapísaný ako nebytový priestor.



REKONŠTRUKCIA:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2022, pri rekonštrukcii bola vymenená elektrina, vodovodné potrubie a kompletne zrekonštruovaný interiér vrátane výmeny okien, dverí (plastové), nová kuchynská linka so spotrebičmi, nová kúpeľňa s obkladmi a sanitou a v celom byte nové podlahy.

Mesačné náklady 100€ zálohové platby správcovskej spoločnosti a 30€ zálohové platby za elektrinu.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : .

CENA


Kompletná cena vrátane provízie v stave je 99 000€.
Byt je k dispozícii ihneď a predáva sa kompletne zariadený.

LOKALITA


Lokalita je s výbornou občianskou vybavenosťou a infraštruktúrou, bezproblémová dostupnosť mnohých spojov do mesta a ostatných častí Bratislavy. Byt je orientovaný do uzavretého vnútrobloku oddeleného od pešej zóny. V dosahu je kompletná občianska vybavenosť : reštaurácie,obchody, lekárne, zástavka električky, bary, služby, obchodný dom MY na Kamennom námestí, Eurovea a pod.


Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Bratislave - Staré Mesto na ulici Obchodná

Inzerovaný garsónku na ulici Obchodná v Bratislave - Staré Mesto v cene 99.000,- € je o 3.205 € drahší ako je priemerná cena garsónky v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha garsónky v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 garsónky v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-JN...

Pozícia realitnej ponuky

99.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.000,- € 137.500,- €
16 m²
Celková rozloha 16 m² 23 m²
16 m²
Úžitková plocha 16 m² 22 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha16 m²
Úžitková plocha16 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JN-697122 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny