Rozumná cena - Výnimočná investičná príležitosť alebo štartovacie býva

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Krížna
22 m²
predaj - Garsónka
125.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9132x zobrazená v zozname / 1396x zobrazená detailne / 866x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponuka na predaj garsónku na Krížnej ulici 4 v Starom meste, po staršej kompletnej rekonštrukcii. Výnimočná investičná príležitosť pre klientov, hľadajúcich byt vhodný na príjem z prenájmu. Svojou cenou určite poslúži ako štartovacie bývanie pre ľudí, ktorí sa chcú osamostatniť. Ak premýšľate nad kúpou bytu na účely prenájmu, práve ste ho našli. Štvrté poschodie z piatich s novým výťahom je ideálna kombinácia.

Strategická poloha:



Bytový dom sa nachádza na Krížnej ulici, plnej života, v Starom meste v zrekonštruovanej bytovke, čo znamená okamžitý prístup budúceho majiteľa ku kultúrnym pamiatkam, kaviarňam, reštauráciám, obchodom a nočnému životu Bratislavy. Neďaleko sa nachádza Námestie Martina Benku, prípadne Medická záhrada alebo park na Kmeťovom námestí vhodný na oddych a relax. Neďaleko sa nachádza novovybudované obchodné centrum Nivy s autobusovou stanicou a ďalšou občianskou vybavenosťou. Poteší aj blízkosť električky a križovatky MHD na Trnavskom mýte.





Príjemné prostredie:



Veľkou výhodou bytu je kompletná rekonštrukcia bytu. Je pripravený na okamžité bývanie, či už pre majiteľa, alebo nájomcu. Ďalším bonusom je rekonštrukcia celého bytového domu, ktorá prebehla nedávno menšou revitalizáciou vnútrobloku, a ten je prístupný pre majiteľov bytov.





Vybavenie



Funkčná kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi, čo budúcim majiteľom umožní prípravu bežných jedál. Ideálne pre bývanie alebo pre účely nájmu. Kúpeľňa spojená s WC disponuje vaňou. Byt sa predáva zariadený, ako vidíme na fotkách. K bytu príslúcha aj pivnica





Názor Makléra



Pozeráme sa na šikovnú garsónku v centre Bratislavy, ktorá prešla síce staršou, ale zato modernou, kompletnou rekonštrukciou. Byt je určite zaujímavý ako investícia, nakoľko má jeho poloha perspektívu k úspešnému prenájmu, ale taktiež vie novému majiteľovi slúžiť ako začiatočné bývanie. Historické bytové domy v Bratislave majú, a vždy budú mať svoje čaro, preto ak vás tento byt zaujal, rád vás uvidím na obhliadke.





Ak teda plánujete nájsť štartovacie bývanie, alebo vás láka príjem z prenájmu našli ste práve vhodný byt.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 115006



Cena: 125 500.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Bratislave - Staré Mesto na ulici Krížna

Inzerovaný garsónku na ulici Krížna v Bratislave - Staré Mesto v cene 125.500,- € je o 5.212 € lacnejší ako je priemerná cena garsónky v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha garsónky v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 garsónky v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

125.500,- €
Cena nehnuteľnosti 99.000,- € 137.500,- €
22 m²
Úžitková plocha 16 m² 22 m²

Kontaktujte

Matej Babulic

Matej Babulic

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha22 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-115006 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.