PREDANÝ !Byt 2+1 (52 m2) sídl. Pri Prameni Levoča

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Číslo ponuky: 8192 - Ponúkame na predaj ATRAKTÍVNY KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ( 2023 ) DVOJIZBOVÝ BYT nachádzajúci sa na sídlisku Pri Prameni v Levoči. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 52 m2 bola pri rekonštrukcii MODERNE DISPOZIČNE UPRAVENÁ, ČÍM SA DOSIAHLO OTVORENIE PRIESTORU A JEHO PRESVETLENIE. Pozostáva z chodby, VEĽKEJ KUCHYNE s jedálenským kútom, kúpeľne s vaňou, dve obytné miestnosti, WC a priestranná komora vedľa bytu.


BYT JE KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná, kompletne novú elektroinštaláciu, nová vstavaná kuchynskú linku so spotrebičmi (plynová varná doska zn. ELECTROLUX, el. rúra, digestor, umývačka riadu ), vstavanú skriňu, znížené stropy, novú murovanú kúpeľňu, nové interiérové dvere s obložkami, nové podlahy, nové bezpečnostné dvere. Byt sa nachádza na 2.poschodí. Je presvetlený slnečný, orientácia bytu je východ-západ. K bytu prislúcha komora na poschodí susediaca s bytom a sú k dispozícii spoločné priestory v suteréne bytového domu.

Byt je IDEÁLNOU VOĽBOU PRE POKOJNÉ BÝVANIE V KOMPLETNE REKONŠTRUOVANOM BYTE V MODERNOM ŠATE A DOBROU ATMOSFÉROU. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Levoča

2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča
Predaj 81.000,- €
2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča

Ponúkame na predaj 2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča. Nehnuteľnosť sa nachádza v panelovom bytovom dome a pozostáva z dvoch obytných miestností, kuchyne, kúpeľne, toalety, chodby a...

2-izbový byt 48.73 m2 Levoča / Pod vinicou
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča 81.000,- € 2-izbový byt 48.73 m2 Levoča
Pod vinicou
predaj