Bytový dom PARKOUSE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Moderné bývanie v centre mesta, pohodlná dostupnosť, dotyk s prírodou a blízkosť športových a kultúrnych možností využitia voľného času v kúpeľnom meste Piešťany – to všetko ponúka nový bytový dom v centre Piešťan.
LOKALITA
Pozemok o celkovej výmere 1.273,00 m2 určený na výstavbu Bytového domu sa nachádza v centrálnej mestskej zóne Piešťany na okraji národnej kultúrnej pamiatky - Mestského parku Piešťany na ulici Pod Párovcami a je vzdialený približne 250m od pešej zóny.
DOSTUPNOSŤ
Príjazd motorovými vozidlami na pozemok je jednosmernou ulicou Pod Párovcami smerom od Winterovej ulice z centra mesta, parkovanie pre návštevy je možné na štyroch vonkajších parkovacích miestach na vlastnom pozemku, resp. na ulici Pod Párovcami kde je vyhradené verejné parkovanie pozdĺž celej ulice.
OKOLIE
Situovanie bytového domu na okraji centra mesta priamo v mestskom parku predurčuje dostupnosť nakupovania (centrum mesta, nákupné centrum), športového vyžitia (tenisové centrum, futbalový štadión, korčuľovania a bicyklovania popri vodnej nádrž Sĺňava ), kultúrou (kino, Dom umenia, hudobný pavilón) a Kúpeľného ostrova (kúpeľný park, golf, kúpalisko Eva) chôdzou alebo ako je meste zvykom, na bicykli.

Bytový dom pozostáva zo 16-tich bytových jednotiek rozložených na štyroch nadzemných podlažiach, parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáži. Vodorovné nosné konštrukcie sú navrhnuté zo železobetónu, zvislé konštrukcie tehlové murivo stužené železobetónovými stĺpami. Vonkajší obvodový plášť zo zateplením hrúbky 100mm, okná plastové s izolačným dvojsklom, vonkajšie rolety hliníkové biele ovládané mechanicky. Súčasťou vybavenosti objektu je výťah obsluhujúci všetky podlažia domu.

Možnosť odpočtu DPH.

Ku každému bytu prislúcha jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži v cene 14.000,00 EUR s DPH.

ŠTANDARD BYTOV
vstupné dvere do bytov bezpečnostné, interiérové dvere laminátové s obložkovými zárubňami
vnútorné omietky vápennocementové, maľby farby bielej
zvukovoizolačné steny medzi bytmi a protihluková izolácia v podlahách v súlade s príslušnou STN
v obytných miestnostiach laminátová plávajúca podlaha
podlaha balkónov mrazuvzdorná keramická dlažba
podlahy v kúpeľni a WC keramická dlažba, v kúpeľni keramický obklad do výšky 2,00m a vo WC do výšky 1,50m
zariaďovacie predmety ( sanita ) vo farbe bielej , armatúry v prevedení chróm
elektrorozvody v zmysle STN, krabice vo farbe bielej, bez dodávky svietidiel
vykurovanie centrálne, umiestnenie kotolne v suteréne, každý byt má vlastný výmenník tepla s meraním spotreby pre TÚV a vykurovanie, radiátory panelové,regulácia vykurovania izbovým termostatom

R1reality Piešťany je tu kedykoľvek pre Vás.

R1reality ...cesta k novému bývaniu

Podobné realitné ponuky - Výstavba bytov, Piešťany