5i byt (128,18 m2) v Kalnej n/Hronom vhodný aj na podnikanie MLa-33

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný 5i byt v Kalnej n/Hronom vzdialenej 8 km od Levíc, na vyvýšenom prízemí vo výmere 128,18 m2. Jedná sa o dva spojené 2i byty s 2 kúpeľňami s WC a jednou kuchyňou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - boli menené plastové okná, priestranná kúpeľňa bola komplet rekonštruovaná s veľkou rohovou vaňou s moderným obkladom a sanitou. Podlahy v izbách pôvodné drevené parkety a dlažba .Byt sa nachádza v tehlovom 3 poschodovom bytovom dome, v príjemnom prostredí s dobrými susedmi, s veľkým parkoviskom s možnosťou odkúpiť aj železobetónovú garáž, stojacu hneď vedľa. Kúrenie je riešené na jedny hodiny avšak jeden byt má gamatky a druhý vlastný plynový kotol. Mesačné náklady vychádzajú cca 200,- eur.Byt je vhodný aj na podnikateľské účely (sídlo firmy, ubytovňa...) V obci kompletná občianska vybavenosť. Vzhľadom na rozlohu bytu a dostupnosť Rozhodne ODPORÚČAM!

Byt je samozrejme možné kúpiť aj prostredníctvom HYPOTÉKARNEHO úveru. Zabezpečíme VÁM BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver.
Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky