LUXUSNÝ 4i BYT PRE NÁROČNÝCH S KRÁSNYM VÝHĽADOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj pre náročných klientov luxusný slnečný 4-izbový byt na najvyššom poschodí v Pezinku na Muškáte v nadstavbe bytového domu (kolaudácia november 2011) o rozlohe 100m2 + 12m2 terasa/balkón + 14m2 pivnica. Byt poskytuje z krytej terasy ten najlepší výhľad na Pezinok, Limbach a Bratislavu, aký len môžete dostať a predstavuje tak rozšírením bytovej plochy fantastický priestor na relax pre rodinu alebo pár. Celý byt je riešený jednotným minimalistickým dizajnovým štýlom v bielej lakovanej farbe a dreve s kontrastnými prvkami pohľadového betónu z dielne architekta Petra Hanzlíčka. Za realizáciu projektu zodpovedala spoločnosť Art zone. Osvetlenie bytu realizovalo štúdio Smartlight.

V obývacom priestore dominuje betónová stena s TV, krb na bio alkohol s výhrevnou armorážou, knižnica lemujúca celú šírku steny a priestranná sedačka. V nábytku je realizované Ambient LED podsvietenie podlahy teplou slnečnou farbou, ktoré vo večerných hodinách v tomto priestore vytvára vynikajúcu príjemnú domácu atmosféru. Samozrejmosťou je pre letné mesiace diaľkovo ovládaná klimatizácia značky Daikin, ktorá je pravidelne pred každou sezónou odborne dezinfikovaná.

V kuchyni, ktorá je spojená s obývacím priestorom resp. jedálenskou časťou sa nachádza okrem kuchynského pultu aj pracovný ostrovček s vysúvateľným portálom obsahujúcim elektrické zástrčky. Obe kuchynské dosky sú realizované zo špeciálneho liateho betónu určeného na tieto účely. Všetky kuchynské spotrebiče (umývačka riadu, rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, digestor) sú plne funkčné značky Bosch. Vodovodná batéria Grohe má odnímateľné hadicové hrdlo. Kôš na odpad je vysúvateľný z pod umývadla a je dvojkomorový, čím umožňuje separáciu odpadu. Všetky skryté plnovýsuvy resp. kovania/príslušenstvo kuchynskej linky je značky Blum s veľmi príjemným a hlavne tichým dojazdom. V jedálenskom priestore je dubový stôl značky Javorina, ktorý vynikajúco dopĺňajú stoličky Vitra a takisto malý písací stolík v rohu. Komora kuchyne je riešená veľmi nenápadne a prekvapí svojou veľkosťou resp. celostenovým policovým systémom. Z kuchyne sa prostredníctvom posuvných dverí vystupuje na terasu, ktorá je pre potreby zimných mesiacov úplne uzatvoriteľná fínskym bezrámovým skleneným systémom a obsahuje sedenie, elektrické zástrčky ako aj stropové osvetlenie.

Byt obsahuje ďalšie tri izby - spálňu, detskú izbu a pracovňu, ktorá je jednoducho prerobiteľná na dodatočnú detskú izbu. Do pracovne je dovedená sieťová infraštruktúra RJ45/CAT5 pre potreby zapojenia stolového PC. Inak je v priestoroch celého bytu šíriteľný WiFi signál (v súčasnosti z komory, ktorý takisto plní úlohu technologického priestoru). Z pracovne sa vystupuje na balkón, ktorý je plne zastierateľný alumíniovými elektricky ovládateľnými žalúziami. Pracovňa ako aj spálňa poskytujú celostenové skrine s posuvnými dverami. Spálňa má navyše obrovské zrkadlo, stolík, nočné stolíky a nočné flexibilné osvetlenie. Tieto izby sú vybavené stoličkami Flowchair značky
MDF Italia. Detská izba okrem nábytku obsahuje aj celostenový poster z biologicky nezávadných farieb s detskými motívmi (snímateľný).

Byt má jednu kúpelňu, ktorá sa skladá z dvoch umývadiel, vane a praktického sprchovacieho kúta s termostatickou batériou a nastaviteľnou hlavicou. Všetky batérie (vrátane umývadla na záchode) sú značky Grohe. Záchod, ktorý je riešený separátne obsahuje dodatočné umývadlo a práčku značky Bosch (energetická trieda A+++). Vo vstupnej chodbe do bytu sa nachádza veľké zrkadlo a elektronický hlasový vrátnik. Vstupné dvere sú bezpečnostné s 9 bodovým systémom. Dodatočné celosklenené predeľovacie dvere do obývacieho priestoru sú značky Dorma so železným madlom.

Okná v celom byte sú z izolačného trojskla nemeckej značky Roto, vyklápateľné vertikálne aj horizontálne, vrátane sieťok proti hmyzu a s inštalovanými elektronicky ovládateľnými alumíniovými žalúziami v každej izbe.

K bytu prislúcha exkluzívna, svetlá pivnica o rozlohe vyše 14m2, situovaná najbližšie ku schodom, ktorá je plne rekonštruovaná s otvárateľným oknom, elektrickým osvetlením, oceľovými policami a drevenými parketami na podlahe. Pivnica je uzamykateľná bezpečnostnými dverami a predstavuje výnimočne kvalitné úložné priestory napr. pre sezónne veci a vybavenie rodiny, tak aby v byte počas roka zbytočne nezavadzali.

V dome je naťahaná optika Orange, Telekom resp. metalika UPC, takže je možné si bez obmedzení vybrať z bohatej ponuky poskytovateľov internetu a TV služieb. V súčasnosti je v samotnom byte realizovaná infraštruktúra Orange Fibernet (250Mbit/100Mbit) - možný prepis na nového majiteľa, t.j. nie je následne potrebné realizovať akékoľvek dodatočné práce.

Bytový dom (vchod) je veľmi tichý, roky stabilný bez zmien majiteľov, susedia sú absolútne bezproblémoví. Na poschodí sú celkovo len tri rodiny. Dom nemá a ani neplánuje úver nakoľko všetky rekonštrukčné práce sú zrealizované, takisto nemá neplatičov. Upratovanie spoločných priestorov je realizované externou firmou. V dome je inštalovaný pneumatický výťah (absolútne tichý). Pred domom je trávnatá plocha, detské ihrisko a vynikajúce možnosti parkovania. dobrá občianska vybavenosť - 30m od domu sa nachádzajú potraviny CBA a materská škôlka, neďaleko 2x ZŠ, gymnázium (4 aj 8-ročné), výborné dopravné spojenie (autobusová zástavka “Trnavská” je vzdialená cca 3 min pešo dole kopcom).

Byt je k dispozícii s kompletným vybavením okamžite, jeho komplet mesačné prevádzkové náklady sa pohybujú na úrovni 180 Eur. LV je čisté bez tiarch, je k dispozícií kompletná dokumentácia / faktúry k bytu. Možnosť kúpiť aj na HÚ.

Zároveň ponúkam BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO – najvýhodnejší úver pre Vás na financovanie kúpy nehnuteľnosti, ako aj na čokoľvek iné, vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou a osobnými vzťahmi.

Splnte si svoj sen, doprajte svojej rodine exkluzívne hotové bývanie bez potreby dodatočných investícii.

Podobné realitné ponuky

Predaj jedinečného mezonetu v centre Pezinka so samostatnou garážou
Predaj 319.000,- €
Predaj jedinečného mezonetu v centre Pezinka so samostatnou garážou

Predáme atypický, priestranný 5 izbový byt s troma pivnicami v suteréne obytného domu, ktorý sa nachádza v úplnom centre Pezinka, oproti mestskému parku a zámku Šimák. Bytový dom je tehlový...

4-izbový byt 179 m2 Pezinok / Mladoboleslavská
PREDAJ NADŠTANDARDNÉHO 4 IZB.BYTU V NOVOM KOMPLEXE-VINICE-150,18 m2
Predaj 436.240,- €
PREDAJ NADŠTANDARDNÉHO 4 IZB.BYTU V NOVOM KOMPLEXE-VINICE-150,18 m2

Licencovaná RK ORIN REAL ponúka na predaj 4 izb.byt v nadštandardnej výmere 150,18 m2 + Logia 13,23 m2 v Pezinku v novom komplexe VINICEByty sa ponúkajú vo...

4-izbový byt 150.18 m2 Pezinok / Obchodná
NA Predaj 4 izbový byt v projekte VINICE Pezinok 150m2
Predaj 436.240,- €
NA Predaj 4 izbový byt v projekte VINICE Pezinok 150m2

Projekt dvoch polyfunkčných domov projektu VINICE, ktoré sa nachádzajú v južnej časti obľúbenej zóny Dubový vŕšok. Vďaka kombinácií bytu s balkónom a výhľadom na Karpaty sa môžete tešiť na mimoriadne...

4-izbový byt 150.18 m2 Pezinok / Obchodná
Predaj veľký mezonetový byt s krbom, galériou + balkón centrum Pezinok
Predaj Cena v RK
Predaj veľký mezonetový byt s krbom, galériou + balkón centrum Pezinok

EXKLUZÍVNE len u nás charizmatický mezonetový byt s krbom – centrum Pezinok! Treba vidieť! Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v centre Pezinka charizmatický 4 – izbový mezonetový byt...

4-izbový byt 120 m2 Pezinok / Suvorovova
Veľký 115 m2 romantický 3,5 izbový byt s 2x terasou +zimná záhrada  PK
Predaj Cena v RK
Veľký 115 m2 romantický 3,5 izbový byt s 2x terasou +zimná záhrada PK

Hľadáte výnimočný priestranný byt, kde z každej izby máte výhľad a výstup na terasu/loggiu a ste v blízkom dosahu aj do Bratislavy či Trnavy, pričom prírodu a vinohrady máte doslova...

4-izbový byt 115 m2 Pezinok / Dona Sandtnera
POSLEDNÝ VOĽNÝ 4 izbový byt v novostavbe VINICE A41 POSLEDNÝ VOĽNÝ 4 izbový byt v novostavbe VINICE A41 Predaj Cena v RK
POSLEDNÝ VOĽNÝ 4 izbový byt v novostavbe VINICE A41
4-izbový byt 146.28 m2 Pezinok / Obchodná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj jedinečného mezonetu v centre Pezinka so samostatnou garážou 319.000,- € 4-izbový byt 179 m2 Pezinok
Mladoboleslavská
predaj
PREDAJ NADŠTANDARDNÉHO 4 IZB.BYTU V NOVOM KOMPLEXE-VINICE-150,18 m2 436.240,- € 4-izbový byt 150.18 m2 Pezinok
Obchodná
predaj
NA Predaj 4 izbový byt v projekte VINICE Pezinok 150m2 436.240,- € 4-izbový byt 150.18 m2 Pezinok
Obchodná
predaj
Predaj veľký mezonetový byt s krbom, galériou + balkón centrum Pezinok Cena v RK 4-izbový byt 120 m2 Pezinok
Suvorovova
predaj
Veľký 115 m2 romantický 3,5 izbový byt s 2x terasou +zimná záhrada PK Cena v RK 4-izbový byt 115 m2 Pezinok
Dona Sandtnera
predaj
POSLEDNÝ VOĽNÝ 4 izbový byt v novostavbe VINICE A41 Cena v RK 4-izbový byt 146.28 m2 Pezinok
Obchodná
predaj