Bývala farma na predaj!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Košolná
Ulica.: Košolná
14598 m²
nie
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Sklady a haly
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8746x zobrazená v zozname / 809x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám výnimočnú príležitosť získať jedinečný pozemok v lokalite Košolná - rozlohou vyše 55 565 metrov štvorcových a so zastavanou plochou 14 598 metrov štvorcových. Tento pozemok je ideálnym miestom pre rozvoj vidieckych aktivít a podnikania.

Súčasťou nehnuteľnosti sú historické stajne, ktoré predstavujú vzácnu príležitosť pre renováciu a adaptáciu podľa vašich potrieb. Tieto štruktúry poskytujú stabilný základ pre rôzne možnosti využitia, ako je chov zvierat, jazda na koni, rekreačné aktivity alebo dokonca turistický ruch.

Okrem toho máte flexibilitu odkúpiť len časť pozemku, čo vám umožňuje prispôsobiť vaše investície a plány podľa vašich individuálnych požiadaviek.

Táto lokalita vyniká svojou malebnou prírodou a pokojným prostredím, čo robí z tohto ranča ideálne miesto pre oddych a relaxáciu. Zároveň však máte stále blízko k hlavným dopravným trasám a mestskej infraštruktúre, čo zabezpečuje ľahký prístup a pohodlné životné podmienky.

Ak hľadáte príležitosť investovať do vidieckej nehnuteľnosti s obrovským potenciálom a flexibilitou, táto ponuka je pre vás. Nechajte sa očariť možnosťami, ktoré tento pozemok v lokalite Košolná ponúka, a začnite realizovať svoje podnikateľské a životné sny už dnes!

farma, družstvo , Hospodárstvo, Gazdovstvo, Salaš, Rodinné hospodárstvo

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha55565 m²
Úžitková plocha14598 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-42-10 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.