Predané: priemyselná hala s výborným dopravným napojením, Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Mikovíniho
411 m²
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Sklady a haly
629.000,- € Dohoda možná!!!, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

33119x zobrazená v zozname / 3135x zobrazená detailne / 345x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj kompletne zrekonštruovaná a zateplená priemyselná hala, nachádzajúca sa v priemyselnej zóne mesta Trnava, ulica Mikovíniho. Dispozične pozostáva s administratívnej a skladovej časti. Administratívna časť pozostáva z dvoch kancelárií, jedálne, kuchynky, archívnej miestnosti, šatne a 3 x toalety. Skladová časť je využívaná k uskladneniu a menšej výrobnej činnosti. Vstup do skladových priestorov je možný i cez automaticky ovládanú garážovú bránu, preto je možné uvedený priestor využiť napr. k prevádzkovaniu autoservisu, alebo je možné sklad, príp. administratívnu časť dispozične prispôsobiť podľa predstáv budúceho majiteľa. Taktiež je tu možnosť nadstavby - k tomuto zámeru je zrealizovaná i predpríprava sietí. K dispozícii sú všetky IS, vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom zánovného kondenzačného plynového kotla. Kompletná rekonštrukcia objektu prebehla v roku 2008. Celková dĺžka haly je 32m, šírka 13m. Celková rozloha pozemku je 1441m2, parkovanie je bezproblémové, vstup do areálu prostredníctvom el. ovládanej brány.
Prednosti tejto nehnuteľnosti spočívajú v jej vynikajúcom prístupe k D1, R1, možnosti variability jej prispôsobenia požiadavkám trhu ako i jej lokalizácia v priemyselnej zóne mesta.. Dohoda možná!!!
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt: .





Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Trnave na ulici Mikovíniho

Inzerovaný sklad / halu na ulici Mikovíniho v Trnave v cene 629.000,- € je o 2.272.570 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Trnave. Rozloha je o 416 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Trnave.

Pozícia realitnej ponuky

629.000,- €
Cena nehnuteľnosti 220.000,- € 1.900.000,- €
1441 m²
Celková rozloha 832 m² 55565 m²
411 m²
Úžitková plocha 354 m² 14598 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha1441 m²
Úžitková plocha411 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SF-524 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny