Predaj skladovej, priemyselnej, výrobnej haly v areáli TAZ Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
354 m²
verejný vodovod
230/400V
predaj - Sklady a haly
415.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6151x zobrazená v zozname / 703x zobrazená detailne / 317x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj výrobnú, skladovú alebo priemyselnú halu. Účel využitia je na Vás. Hala sa nachádza v areáli TAZ v Trnave. Táto nehnuteľnosť je prístupná z ulíc Coburgova aj Bratislavská. To zabezpečuje výbornú dostupnosť.

Kľúčové informácie:


- veľkosť pozemku: 832 m2
- zastavaná plocha: 354 m2
Budova sa skladá z dvoch častí s dvomi vlastnými vchodmi. Prvá časť má štyri miestnosti plus toaleta a kúpelňa. Priestor je možné upraviť podľa vlastnej potreby (šatne, administratíva... ). Druhá časť má dve miestnosti tiež s toaletou. Možnosť využitia pre dva samostatné subjekty.
Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou. Nová elektroinštalácia, kanalizácia, plastové okná a zateplenie celého objektu. Okolo celej nehnuteľnosti je vybudované nové bariérové oplotenie s dvomi bránami na diaľkové ovládanie. Objekt je celý zabezpečený kamerovým systémom, monitorovaný 24 hodín denne s výstupom na mobilný telefón. Alarm je napojený na PCO. Sídlo výjazdovej skupiny, je 2 minúty od objektu.

Cena nehnuteľnosti je 415.000,- bez DPH, možnosť dohody na bezúročných splátkach

Charakter nehnuteľnosti je ideálny pre podnikateľov, ktorý môžu využitie nehnuteľnosti flexibilne prispôsobovať podľa aktuálnej potreby (sklad, výroba, dielňa .....).
Neváhajte a nepremeškajte jedinečnú príležitosť investovať do veľmi dobre situovanej nehnuteľnosti.Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Trnave

Inzerovaný sklad / halu v Trnave v cene 415.000,- € je o 2.084.162 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Trnave. Rozloha je o 473 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Trnave.

Pozícia realitnej ponuky

415.000,- €
Cena nehnuteľnosti 220.000,- € 1.900.000,- €
832 m²
Celková rozloha 832 m² 55565 m²
354 m²
Úžitková plocha 354 m² 14598 m²

Kontaktujte

Branislav Císar

0907790.. zobraziť 0907 790118

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha832 m²
Úžitková plocha354 m²
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Inžinierske sieteáno
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-C-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.