Bývanie ako na dovolenke - REKREAČNÝ DOM SO ZÁHRADOU ZA CENU BYTU

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REKREAČNÝ DOM VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE PRI JAZERE ZLATÉ PIESKY - SO ZARIADENÍM, IHNEĎ K NASŤAHOVANIU

Ponúkame na predaj celoročne obývateľný rekreačný dom vo vyhľadávanej lokalite Mokráň záhon. Táto oblasť ponúka pokojné bývanie v zeleni a napriek tomu len 10 minút pešo od Avionu/Ikea, Tesco Zlaté piesky, MHD stojí hneď za bránou a autom na obchvat je to 5 minút. Za 3 minútky ste na jazere Zlaté piesky, ktoré je vyhľadávané na rekreáciu a prevádzkovanie vodných športov (kanoing, padleboarding, wake, ...)

Dom sa nachádza na upravenom pozemku o výmere 309 m2. Základ domu tvorí pôvodné kamenno - murované prízemie a v minulom roku bola urobená úplne nová nadstavba.
Prízemie v pôdoryse 7 x 7 m je riešené ako veľká otvorená miestnosť - momentálne využívaná ako "letná kuchyňa", keďže prízemie ponúka v lete príjemný chládok. Podlaha je pôvodná dlažba, steny klasická stierka a omietka. Kompletne naťahané rozvody - voda, elektrika. V zadnej časti sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, tiež technické zázemie (bojler a čerpadlo). Prízemie je suché, čisté a v zime vykurované.

Poschodie bolo postavené v roku 2017 ako úplne nová nadstavba. Vystavané z Ytongu + zateplenie + fasáda, podlaha aj strop sú odizolované minerálnou vlnou. Strecha rovná. Okná a vstupné dvere sú plastové s vonkajšími roletami. Na celom poschodí je podlahové kúrenie + krbová piecka, ktorá v malej chvíli vyhreje celý priestor a vytvorí príjemnú atmosféru.
Na pôdoryse 7 x 7 m sa nachádza vstupná hala, obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou a kúpeľňa s toaletou.
Celý interiér je ladený do príjemných svetlých farieb a zariaďovaný s vkusom. Vo vstupnej hale je šatníková skriňa, v obývačke rozťahovacia pohovka, konferenčný stolík,
obývačková zostava a veľká šatníková skriňa + 2 komody, jedáleň je zariadená krásnou vitrínou, komodou a jedálenským stolom, v kuchyni je štandardná kuchynská linka. Dom sa predáva aj so zariadením tak, ako je na fotkách.

Priestor je celý deň krásne presvetlený vďaka veľkým oknám orientovaným do pekne upravenej záhrady.

Záhrada je rozdelená na okrasnú a úžitkovú časť. V prednej časti záhrady je udržiavaný trávnik s okrasnou výsadbou, drevený altánok so sedením, hojdačka a kamenný murovaný gril aj s vonkajším umývadlom. V zadnej časti je pripravený záhon pre pestovanie zeleniny.
V prednej časti domu je na mieru vyrobený drevený bar s posedením ideálne na letné grilovačky.

Vlastná studňa, elektrika, odkanalizovanie do septiku.

Parkovanie zabezpečené na vybudovanom parkovisku na vlastnom pozemku.

Cena domu je konečná už vrátane zariadenia tak ako je na fotkách.



Podobné realitné ponuky

Útulný dvojpodlažný 4 izbový dom na Trnávke - Mokráň Záhon
Predaj 345.000,- €
Útulný dvojpodlažný 4 izbový dom na Trnávke - Mokráň Záhon

Ponúkame na predaj veľmi pekný 4 izbový domček stojaci v mestskej časti Ružinov - Trnávka v časti Mokráň Záhon so samostatným vstupom cez posuvnú elektrickú bránu v blízkosti nákupného centra...

Chata 69 m2 Bratislava - Ružinov / Mokráň záhon
PREDAJ ZÁHRADNÉHO DOMČEKA / CHATKA / V RUŽINOVE
Predaj 1,- €
PREDAJ ZÁHRADNÉHO DOMČEKA / CHATKA / V RUŽINOVE

Licencovaná RK ORIN REAL ponúka na predaj rekreačný domček / chatka / s pozemkom o celkovej výmere 438 m2 v BA II-RužinovZastavaná plocha-20 m2TECHNICKÉ ÚDAJE :-postavený - ocelová konštrukcia s...

Chata 20 m2 Bratislava - Ružinov / Na piesku
Predaj 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Útulný dvojpodlažný 4 izbový dom na Trnávke - Mokráň Záhon 345.000,- € Chata 69 m2 Bratislava - Ružinov
Mokráň záhon
predaj
PREDAJ ZÁHRADNÉHO DOMČEKA / CHATKA / V RUŽINOVE 1,- € Chata 20 m2 Bratislava - Ružinov
Na piesku
predaj