Bývanie pre Vás - Veľký priestranný byt vo vyhľadávanej lokalite

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rozmýšľate nad kúpou rodinného domu, ale nechcete sa vzdať komfortu bývania v byte...? Máme pre Vás riešenie...

Bývanie pre Vás - Veľký priestranný byt vo vyhľadávanej lokalite

Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, leží v starých Piešťanoch na ulici Pod Párovcami. Tým, že neleží priamo pri ceste, ale v neprejazdnom dvore, je ideálnym riešením pre rodinu s deťmi, ktoré sa vedia hrať na dvore a Vy ich máte pod dohľadom. Ďalšia výhoda polohy bytového domu je blízka dostupnosť na piešťanský val, ktorý je zárukou relaxu pri prechádzkach, bicyklovaní, korčuľovaní alebo pri behaní. Pešou chôdzou ste v centre mesta do 10 min. Jedná sa o štvorbytový bytový dom s obytným podkrovím. V okolí domu je štandardná občianska vybavenosť. Bytový dom má komplet vymenenú strechu a krov, obvodové múry sú dostatočne široké, nie je potrebné zateplenie.

Samotný byt svojou rozlohou poskytuje dostatok priestoru pre celú rodinu a k bytu patriace podkrovie so samostatným vchodom alebo taktiež priamo z bytu, viete využiť ako samostatné bývanie pre väčšie dieťa, prípadne prenajať alebo ako kanceláriu. Byt dispozične pozostáva z veľkej vstupnej haly, ktorá pokračuje do kuchyne. Kuchyňa svojou veľkosťou poskytne každej gazdinke dostatok pracovného priestoru a zároveň komfort pri každodennom varení. Kuchynská linka značky SYKORA bola vyrobená na mieru, jej súčasťou sú vstavané spotrebiče - sporák, rúra, umývačka riadu a chladnička. Okno priamo nad kuchynskou linkou je nielen príjemným zátiším pri varení, ale zároveň poskytuje dostatok svetla.

Hneď pri vchode do bytu sa nachádza točité schodisko do podkrovného bytu, ktoré je aktuálne využívané ako policový systém. Hneď za ním je menšia izba, ideálna pre dieťa, alebo kanceláriu. Oproti je vchod do obývacej miestnosti cez dvojkrídlové presklené dvere. Priestranná obývačka s jedálňou je ideálnym miestom pre stretnutia celej rodiny. Po pravej strane je vstup do spálne. Obe tieto miestnosti sú dostačne veľké, presvetlené veľkými oknami. Posledná izba je situovaná hneď vedľa vstupu do kúpeľne vedľa kuchyne. Táto izba je ideálna detská izba so šatníkom. Kúpeľňa bytu je riešená tak, aby poskytla dostatok pľacu pre každého člena rodiny. Sprchový kút spoločne s vaňou zaručí, že si viete vybrať, či sa rýchlo opláchnete alebo si užijete teplú vaňu. Dve umývadlá sú pri ranných stretnutiach rodiny v kúpeľni výhodou. Pridanou hodnotou je bidet hneď vedľa toalety. Svetlo v kúpeľni zabezpečí okno, ktoré slúži aj pri odvetrávaní.

Vrchný podkrovný byt o rozlohe 35m2 pozostáva z dvoch miestností a kúpeľne so sprchovacím kútom a s WC. Jeho rozloha poskytne dostatok priestoru buď pre dieťa, nájomníka alebo kanceláriu.

Kúrenie v bytoch je zabezpečené vlastným plynovým kotlom nachádzajúcim sa v kúpeľni, ktorý zároveň slúži aj na ohrev teplej vody. Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, podlahy, všetky okná a dvere sú drevené, vstupné dvere bezpečnostné, predáva sa nezariadený, resp. po dohode môže ostať čiastočne zariadený.
Orientácia bytu: sever (pracovňa, kuchyňa, podkrovie), východ (kúpelňa, podkrovie), juh (spálňa, detská izba, obývačka).

Miernou nevýhodou je, že byt nemá balkón, ale túto nevýhodu eliminuje k bytu patriaci pozemok hneď za bytovým domom. Pozemok je ohradený a rozdelený na štyri časti, z ktorých každá prislúcha jednému z bytov. Obrovskou pridanou hodnotou je pivnica (celá vydláždená), pozostávajúca z troch častí, s celkovou rozlohou 41,97m2. Tá Vám zaručí sezónne uskladnenie, špajzovanie pre väčšie rodinné nákupy, aj dostatok odkladacieho priestoru.

Vaše auto viete parkovať v garáži o veľkosti 6x3m priamo vedľa bytového domu, pred ktorou je ďalšie parkovacie miesto. V garáži je privedené voda a elektrika 230/380V priamo z bytu. Garáž leží na vlastnom pozemku.

Neváhajte a už dnes si dohodnite termín obhliadky.

Cena nehnuteľnosti: 149.900,- EUR vrátane provízie, ktorá zahŕňa realitné poradenstvo a servis, právny servis a poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti

Volajte , alebo píšte poprípade FB @allforlife, IG all_4_life_official a samozrejme youtube All 4 Life

Podobné realitné ponuky