! PREDANÉ! Celoročná chata v obci PÁNYOK

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj chatu v obci Pányok, ktorá sa nachádza uprostred prírody Maďarska, len 25km od Košíc.

Chata sa nachádza neďaleko centra obce, mimo hlavnej cesty, kde máte zaručený absolútny pokoj a kľud. Jeho atmosféra je fenomenálna.

Samotná chata je dispozične delená z centrálnej obývačky s výstupom na terasu, spálňu, samostatnú kuchyňu a kúpeľňu so sprchovým kútom a wc. V kúpeľni je aj bojler, ktorý Vám po celý rok zabezpečí teplú vodu.

Najväčšou pridanou hodnotou chaty je jeho napojenie na obecný vodovod a kanalizáciu. Na hranici pozemku je aj prípojka na plyn. Elektrika je zavedená a na pozemku je umiestnený aj samostatný merač.

Celková rozloha pozemku na ktorej sa nachádza chata je 823m2.

Tesne nad chatkou je vytvorené vonkajšie posedenie a v prípade dažďa, alebo zlého počasia sa nemusíte obávať. Máte k dispozícií aj uzavretú vínnu pivničku, kde sa zmestí aj väčší počet ľudí.

Týždenne raz máte aj odvoz komunálneho odpadu.

Ak hľadáte východisko pre nerušený relax po náročnom týždni, tak táto chata je stvorená pre Vás.

Kúpna cena je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Váš realitný maklér Tomáš Székely.

Podobné realitné ponuky