Celoročne obývateľná chatka priamo pri Vukovarskej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Vukovanská
60 m²
437 m²
predaj - Chata
89.990,- € Vrátane provízie RK, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2705x zobrazená v zozname / 229x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality ponúka na predaj murovanú a veľmi zachovalú trojpodlažnú chatku o celkovej výmere 60 m2 nachádzajúcu sa na peknom vlastnom pozemku s rozlohou 437 m2 + spoluvlastnícky podiel na prístupovom pozemku od obecnej Vukovarskej ulice (dolná časť pozemku - viď. mapa posledné foto) a spoluvlastnícky podiel na chodníku, ktorý vedie k hornej časti pozemku s chatkou.
Nehnuteľnosť je pripojená na elektriku a sezónny vodovod (jar - jeseň), obyvatelia v danej oblasti si nechávajú pre vlastné potreby narážať studňu (bez problémov - voda sa v danej oblasti preukázateľne nachádza - náklady max do päť tisíc€).
Na rozdiel od vyššie položených chatiek a záhrad záhradkárskej osady, sa v tomto prípade dá zaparkovať autom priamo pod pozemkom, či v dolnej časti pozemku. obchody a MHD sú v pešej dostupnosti 2-3 minúty.
Plne funkčná nehnuteľnosť pozostáva zo spoločenskej miestnosti z krbom (s prieduchom do spálne) a oknom na -1 podlaží, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s WC a uzavretou terasou na prízemí, a spálne na prvom poschodí.

Cena: 89.990€ vrátane provízie a kvalitného právneho servisu RK.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku437 m²
Zastavaná plocha25 m²
Celková rozloha437 m²
Úžitková plocha60 m²
Statusaktívne