CENTRUM - ZREKONŠTRUOVANÝ 4. IZB.BYT105m2 + 2x LOGGIA UL. JÁNOŠÍKOVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj priestranný 4 izbový byt v centre mesta Košice na Jánošíkovej ulici s celkovou výmerou 117m2 - 2x loggie, 2x pivnice a 2x kumbálu. Na druhom poschodí z ôsmich.

Výhodná poloha bytu poskytuje majiteľom bývanie v centre mesta, v pešej vzdialenosti od Hlavnej ulice (7 minut chôdze), no zároveň Vás ochráni pred každodenným ruchom mestského života

Tento priestranný byt má viacero výhod. Jeho výmera ponúka komfortné bývanie pre každého člena rodiny, je vybavený dvomi kúpeľňami a dvomi WC, pričom jedná kúpeľňa má sprchovací kút a druhá modernú masážnu vaňu. Veľkou výhodou bytu sú aj dve priestranné loggie.

Orientácia bytu je východ/západ, čo zabezpečuje presvetlenie bytu počas celého dňa.
Byt disponuje vynoveným a čistým vchodom, ktorý je pravidelne udržiavaný čistiacou službou.
Bytový dom je zateplený a má zrekonštruovaný výťah.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. V celom byte sa nachádzajú plastové okná, elektrina je kompletne vymenená a jadro je murované.

Okolie bytu ponúka množstvo služieb a miest pre trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka a viaceré detské ihriska. V tesnej blízkosti sú potraviny, nemocnica a pošta. Nákupne centrá. Zastávka MHD ( 3 minúty chôdze). V prípade záujmu môžete využiť blízke fitnes centrum, kaderníctvo a ďalšie ponúkane služby.

V prípade ďalších otázok alebo dohodnutia si obhliadky kontaktujte – Bc. Richard Glück .

Podobné realitné ponuky