Chalupa - Telkibánya Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak ste sa rozhodli zadovážiť chalupu v prekrásnej prírode a ak hľadáte nehnuteľnosť bez ruchu civilizácie, len na oddych s turistickými cestičkami a cyklotrasami, tak pokračujte v čítaní.
Chalupa sa nachádza v Maďarsku v zastavanej časti obce Telkibánya. Je to veľmi obľúbená turistická oblasť a často vyhľadávaná aj Košičanmi, nakoľko je vzdialená od Košíc len 40 km. Je obľúbená pre svoje reštaurácie, welnessy a čarokrásnu prírodu.
Celá obec je bezproblémová, rekreačná oblasť s krásnymi udržiavanými nehnuteľnosťami.
K chalupe prináleží cca 635 m2 členitého pozemku v tichej ulici s prístupom z asfaltovej cesty.
Na prvý pohľad Vás chalupa zaujme svojou minulosťou je ako z rozprávky. Bola postavená v roku 1882. Pekný pozemkom je lemovaný stromami, čo Vám poskytne žiadané súkromie. Stavba je v pôvodnom stave, nenarušená nevhodnými prestavbami a modernizáciou, je tak úžasná ako je, ani ju netreba prerábať. Treba ju zachovať v takom stave a treba sa o ňu starať s láskou aby sa zachovala pre nové generácie.
Stavba je suchá a staticky nenarušená. Treba dokončiť sprchu a toaletu.
Zastavaná plocha chalupy je cca 60 m2.
Dispozičné riešenie:
Vonkajšie schodisko - gánok, vstup do kuchyne, jedná izba, sprcha, samostatná toaleta.
Stavba je postavená, tak ako sa v tých časoch stavali domy stena „ patics – verd fal.. Strecha je pokrytá „ Papinto“ kamennou škridlou, ako sa pokrývajú kultúrne pamiatky.
Stavba je napojená na verejný vodovod, kanalizáciu, elektrinu, kachlová pec je na pevné palivo, príprava teplej vody elektrickým ohrievačom vody.

Cena 22.000,- EUR

Podobné realitné ponuky - Chata, Gönc