CHALUPA V MALEBNEJ OBCI ŽAKAROVCE, OKRES GELNICA, IBA 40 KM OD KOŠÍC

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MF group Vám ponúka na predaj krásnu chalupu, ktorá sa nachádza na pozemku s rozlohou 864 m2 v obci Žakarovce.

TOP 5 VÝHOD DOMU:
- krásne okolie vhodné na turistiku, lyžovanie a rekreáciu,
- zrekonštruovaná kamenno - tehlová chalupa,
- dostatok parkovacích miest pred chalupou (zaparkujú až 3 autá),
- možnosť celoročného prenajímania,
- udržiavaný veľmi pekný pozemok a okolie chalupy,

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
V chalupe sa nachádzajú 2 nepriechodné izby a jedna obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, kúpeľňa, toaleta ako aj pivnica, ktorá sa dá využiť rôznym spôsobom. Rozloha izieb je dostatočná: veľká izba 5x4 metre, ďalšia izba 4x3 metre, kuchyňa 4x3 metre, pivnica 4x3 metre.

ZARIADENIE CHALUPY:
Chalupa sa predáva kompletne zariadená s vnútorným aj vonkajším zariadením. V obývacej izbe sa nachádza 3+2 rozkladací nový nemecký gauč, ďalej sa v chalupe nachádza kuchynská linka, chladnička, sporák, satelit, hifi zostava, nová televízia, nové drevené garniže, a mnoho ďalšieho. Okná sú pôvodné drevené - dvojité, ktoré prešli rekonštrukciou (boli vymenené aj sklá) a boli pravidelne ošetrované. Na niektorých oknách sa nachádzajú aj vonkajšie celotieniace žalúzie. Chalupa prešla rozsiahlou rekonštrukciou: nová plechová kvalitná strešná krytina, strecha je odizolovaná a boli použité nové ošetrené drevené hranoly pri rekonštrukcii strechy, nová elektrina v celej chalupe, nové rozvody vody, nové kvalitné laminátové podlahy, pred chalupou bol vybudovaný septik - žumpa (riešená do stratena), nová plynová bomba (podľa noriem) a sporák, rekonštrukciou prešla aj kúpeľňa a toaleta. Kúrenie v chalupe je kombinované: tuhé palivo a elektrická nórska pec. Chalupa bola kompletne odizolovaná a ošetrená Kerzapetom, čiže je suchá bez akejkoľvek vlhkosti či plesní. Pivnica pod chalupou má hlinenú podlahu a je veľmi chladná čo je možné využiť na skladovanie potravín (zeleniny, ovocia,...) ako aj na vybudovanie vinárničky. Vstup do chalupy je zabezpečený dvojitými dverami ako aj mrežou. Chalupa bola postavená z kombinácie kameňa a tehly.
Na pozemku sa nachádza letné sedenie pod markízou ako aj vonkajší krb. Oddychovú zónu na pozemku vytvára aj množstvo kvetov, pravidelne udržiavaný trávnik, či okrasné dreviny. Prístupová cesta k chalupe  je  asfaltová a  pravidelne udržiavaná – takže s prístupom nie je problém ani v zimných mesiacoch. V priebehu roka 2018 sa plánuje potiahnutie nového asfaltového koberca. Možnosť parkovania až 3 automobilov priamo pred chalupou.

LOKALITA:
V obci Žakarovce  je veľmi dobrá občianska vybavenosť: nachádza sa tu obecný úrad, kultúrny dom, materská škola, potraviny Fresh, potraviny s rozličným tovarom, bar, detský domov, kostol, ... V okolí je možnosť aj športového vyžitia: turistika v okolitej prírode, spoznávanie banskej oblasti Máriahuta, lyžiarské strediská Relax center Plejsy – Krompachy a Poráč, ako aj letné vyžitie v okolí vodnej nádrže Ružín (vodné lyžovanie, rybárčenie, vodné bicykle, kajakovanie, ... ). Chalupa je vhodná aj na prenajímanie počas celého roka a to hlavne z dôvodov dobrej polohy. V tejto časti obce nie sú žiadni neprispôsobiví občania, dokonca v okolí sú skvelí susedia. Obec Žakarovce je vzdialená 9 km od Margecian, 20 km od Krompách a 40 km od Košíc. Výhodou je aj veľmi dobrá dostupnosť do okolitých miest či už autobusovou dopravou alebo autom.

CENA:
46.125,-€
V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie klientových potrieb spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Názor MF Group:
Chalupa prešla vhodnou rekonštrukciou s využitím kvalitných materiálov. Pozemok a celé okolie chalupy je veľmi udržiavané. táto lokalita ponúkam veľký výber možností rekreácie. Vhodné aj ako investícia a následné prenajímanie (možnosť prenajatia aj v zimných aj v letných mesiacoch). Chalupe je vhodná ihneď na používanie bez akýchkoľvek nutných vstupných investícií. Kúpou je nehnuteľnosť ihneď voľná.

Podobné realitné ponuky - Chata, Gelnica

Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história...

Chata 62 m2 Žakarovce