CHATA s reštauráciou v Malých Karpatoch! Bývajte a podnikajte na jedno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

TU reality ponúka na predaj nehnuteľnosť v nádhernom prostredí Malých Karpát, v blízkosti čarovnej Orešanskej priehrady.

Chata má prízemie, a jedno nadzemné podlažie. Zastavaná plocha chaty je 208 m2 + veľká terasa cca 100 m2. Plocha prislúchajúceho pozemku zväčša vo svahu lesa je 2002 m2.

V roku 2023 prebehla rekonštrukcia: zateplenie, nová fasáda, výmena dverí, nová plechová strecha, oprava kúpeľní, odizolovanie základov.

Chata Majdán v súčasnosti slúži ako reštaurácia a ubytovanie pre turistov. Nachádzajú sa tu tri samostatné bytové jednotky, každá s vlastnou kúpeľňou a kuchynským kútom. Dve sú pre 2-3 osoby a jedna pre max. 6 osôb. Terasa s veľkým kamenným krbom zaručuje súkromie, a keďže je situovaná vo svahu ponúka príjemný výhľad.

Tento objekt má za sebou zaujímavú históriu. Pôvodne bola táto stavba vápenkou, ktorá bola postavená okolo roku 1880. Celý skelet stavby je z betónu. Inžinierske siete: elektrika, plyn, obecná voda, kanalizácia v tejto časti obce nie je, používa sa žumpa.


Táto nehnuteľnosť hľadá majiteľa, ktorý ocení jej historickú minulosť. Očarí Vás nádherná okolitá príroda, ktorá ponúka dostatok možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, rybárčenie, oddych a relax. Energetický certifikát nebol predložený. Odporúčam vidieť! Obec Horné Orešany alebo obec Smolenice vzdialené cca 3 km majú výbornú občiansku vybavenosť a skvelé napojenie na smer Bratislava, Trnava.

V prípade záujmu kontaktujte prosím: JANA VLACHOVIČOVÁ, callcentrum:

Podobné realitné ponuky

Zabehnutý penzión s reštauráciou a luxusným bytom
Predaj Cena v RK
Zabehnutý penzión s reštauráciou a luxusným bytom

Predstavujem Vám tento exkluzívny penzión s 10 izbami ktoré sa dlhodobo prenajímajú. Nachádzame sa len 7 km od krajského mesta Trnava, kde nájdete pokoj a súkromie v jedinečnom prostredí. Súčasťou...

Gastro priestory 1000 m2 Košolná / Košolná
Zabehnutá, kompletne zariadená REŠTAURÁCIA, terasa, detské ihrisko
Predaj 457.000,- €
Zabehnutá, kompletne zariadená REŠTAURÁCIA, terasa, detské ihrisko

Ponúkame Vám na predaj REŠTAURÁCIU (nebytový priestor) s kompletným zázemím a parkovacími miestami (6+1 ZŤP) v obci Biely Kostol vo vyhľadávanej NOVOVYBUDOVANEJ lokalite. Podlahová plocha priestoru je 233 m2, kapacita...

Gastro priestory 547 m2 Biely Kostol
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zabehnutý penzión s reštauráciou a luxusným bytom Cena v RK Gastro priestory 1000 m2 Košolná
Košolná
predaj
Zabehnutá, kompletne zariadená REŠTAURÁCIA, terasa, detské ihrisko 457.000,- € Gastro priestory 547 m2 Biely Kostol predaj