CHORVÁTSKO, 3i čarovný byt ostrov Hvar, Stari Grad

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nádherný čarovný 3i byt o výmere 58,99m2 v Chorvátsku v čarovnom mestečku Stari Grad ostrov Hvar. Byt je súčasťou apartmánového domu, kde sa nachádza 6 bytov (na každom poschodí su 2 byty). Bytový dom je dvojposchodový bez výťahu, k vrchným bytom vedie široké mramorové schodište.
Dispozícia bytu: obývačka, komplet vybavená kuchyňa, 2 rovnocenné spálne, chodba, predsieň, kúpelňa s WC so sprchovým kútom a pračkou. K bytu prislúcha zasklený balkón s posuvnými reflexnými oknami s terasou a parkovacie státie o výmere 18,06m2 a podiel na pozemku na ktorom je apartmánový dom postavený. Celková výmera je 86,38m2. Byt sa predáva komplet zariadený s klimatizáciou. Je umelecky zhodnotený - ručne maľované umelecké steny, kamenné mozaiky. Nachádza sa 40m od mora a 100m od najbližšej pláže.
Celoročne je v Stari Grad kompletná občianska vybavenosť (lekár pre dospelých a detí, zubárka, lekáreň, obchodné reťazce. je tu množstvo historických pamiatok, starobilé centrum s kamennými domami a úzkymi uličkami. Na ostrov sa dá cestovať trajektom (2 hod. zo Splitu), autobusom – cesta z BA 50€. Stari Grad sa nachádza na konci dlhej zátoky a okolo mora vedie asi 4km dlhá pešia promenáda s množstvom obchodíkov, kaviarní, pekární,...prechádzate sa a pozeráte sa na krásne jachty, lebo je to jeden z najkrajších a najznámejších prístavov v Dalmácii.
Cena bytu je 155.000,-EUR

V prípade záujmu o informácie ma neváhajte kontaktovať Hašáková Judita.


Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Hvar