Ďalšie priestory na prenájom iba pre vás!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Máte zabehnutú firmu a výrobu a potrebujete väčší priestor? Nemáte kde uskladniť veci, ktoré momentálne nepotrebujete? Alebo ste začínajúci podnik a potrebujete priestory na rozbehnutie? Ak áno tak toto je niečo pre Vás.

Ponúkame na prenájom veľké ale aj malé priestory, výrobné haly a kancelárske priestory.
Tieto priestory sa nachádzajú v Bratislave v blízkosti Zlatých pieskov. Dobrá dostupnosť do centra aj von z mesta. Električka, autobusy a výjazd na diaľnicu. V okolí niekoľko reštaurácii vhodných pre obedové stravovanie.

Priestor 2.
Vynikajúce priestory pre zabehnutú firmu. Predchádzajúci nájomník bola tlačiarenská spoločnosť. Rozloha celého priestoru je 1200 m² na 2 podlažiach (600 m² + 600 m²).
Nachádza sa tu 6 kancelárií vybavených nábytkom s kobercami, 2 kuchyne, šatňa, serverovňa, samostatné sociálne zariadenia a sprchy. Vysoko rýchlostný internet v celom priestore. Parkovanie priamo pred budovou s priestormi. Možnosť využívania nákladnej rampy, ktorá je priamo pred vchodom.
Možnosť dispozičných úprav podľa požiadaviek klienta.
1 200 m² - 4 500 € bez DPH a energií.

Priestor sa dá rozdeliť. Podľa veľkosti využitého priestoru klienta sa upravuje cena.

TREBA VIDIEŤ!

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Bratislava - Nové Mesto

Prenájom priestorov 150 - 290m2, sklad alebo výroba, Hattalova ul.
Prenájom 4,20 €/m2/mes.
Prenájom priestorov 150 - 290m2, sklad alebo výroba, Hattalova ul.

Ponúkame na prenájom priestor o výmere 290 m2 vhodný na sklad alebo výrobu. Priestor sa nachádza na 1.poschodí, prístup schodiskom alebo nákladným výťahom /nosnosť 2t/ z rampy. Jedná sa...

Výrobné priestory 290 m2 Bratislava - Nové Mesto / Hattalova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom priestorov 150 - 290m2, sklad alebo výroba, Hattalova ul. 4,20 €/m2/mes. Výrobné priestory 290 m2 Bratislava - Nové Mesto
Hattalova
prenájom